Tényleg felújítják a Flashbacket

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Vector Cell 1992-ben megjelent klasszikusa, a Flashback HD-remake-je hivatalos megerősítést nyert. Az kalandelemekkel megspékelt platformjáték idén jelenik meg PC-re és konzolokra.

Januárban kaptuk a fülest, miszerint már javában készül a kultikus Flashback HD-remake-je. A Ubisoft ma megerősítette, hogy tényleg úton van az alkotás, amely abszolút hű marad az alapanyaghoz. Eltekintve a modern látványtól és az analóg karos irányítástól, a 2D-s vezérmotívum nagyrészt változatlan marad, s a készítők is ugyanazok, akik az eredetit elkövették. 

Conrad 3D-s modellje kicsit Nathan Drake-re hajaz, de sokkal sötétebb karakternek ígérkezik. A játék még idén napvilágot lát letölthető formában PC-n, Xbox Live-on és PSN-en.

16.
16.
Ecneb
#10: Ebből látszik, hogy van, aki értelmesen tud hozzászólni egyesek véleményéhez és van, aki földműves stílusban.
15.
15.
#13: Kb a quake 1 idokben jott ki es FADE TO BLACK a cime.
14.
14.
Zeroni
#8: Nekem amúgy semmi bajom a véleményeddel, csak tök logikátlannak tűnik az érvelésed.
A játékot várom, nagyon csipáztam anno. :)
13.
13.
Quent1n
#11: Nem is hallottam róla :D Pedig lehetne ebből is jó TPS-t csinálni szerintem csak hát azért nem akkora név, hogy most nekiálljanak a nulláról egynek. Talán ha ez a remake sikeres lesz. Cartoon grafikát én nem feltétlen bánom elég hangulatos a látványvilág EGYELŐRE, aztán majd a véglegesnél kiderül.
12.
12.
Azert azt banom hogy eltunt a cartoon grafika.
Sokkal stilusosabb volt, es a mark of the ninja, vagy a shank is allatul nezett ki, es bazi hangulatos is volt.
Ha jol tudom raadasul ez eredetileg egy kepregeny.
11.
11.
#9: Volt masodik resze es tps volt.
Es nem is lett tul jo.
10.
10.
#1: Ennyi hulyeseget ilyen kis helyen, mar bocs.
Nem macera volt a 3d csak nem volt eleg kraft a gepekben a 3dhez es max pixelfoci lett volna.
Ez rohadtul nem ugyanaz.
Az only 3d bol meg majd kinosz.
Reszemrol nagyon varom es remelem nem kurjak el felesleges csilivilvel.
9.
9.
Quent1n
#8: És én tiszteletben is tartom a véleményed csak nem értünk egyet. :) Azért írtam TPS-t mert ezt a játékot még abban tudnám elképzelni FPS-ben nem annyira. "Ami egyszer jó, azt nem kell újra megcsinálni, hogy jó legyen." Ezzel mindenki tisztában van. Viszont sokaknak kimaradt a cím, sokan meg szeretnék újra látni és nem SNES emuval meg Dosboxban :) Ubinak is jól jön, mert ha jól fogy lehet lát még benne fantáziát és akár készülhet egy folytatás immáron full 3D-ben.
8.
8.
Ecneb
#3: Nem csak TPS műfaj létezik, ettől eltekintve csak leírtam a véleményem, miszerint nekem nem jönnek át az ilyen remake-ek. Ami egyszer jó, azt nem kell újra megcsinálni, hogy jó legyen.
7.
7.
Ronam
#6: Azok is nagyok :), Blackthorne-t épp valamelyik toltam telefonon emulátorral :).
6.
6.
Quent1n
#4: Akkor a Blackthorne-t meg a Lost Vikings-et is csapjuk melléjük! :) Heart of Darkness.. :) Imádtam régen :)
5.
5.
EBR2000
Nagyon jól néz ki, meg kéne csinálni 3D-be is
4.
4.
Ronam
Szerintem fasza lesz, videó alapján bejövős. Csinálhatnának még pár régi játékból remake-t, mint pl a Crusader No Remorse vagy a Heart of Darkness :).
3.
3.
Quent1n
KELL!! Gyermekkorom egyik meghatározó játéka volt. :) Nagyon pofásan néz ki, remélem az introt egy az egyben újítják fel a régi zenével. :)

Ecneb: Először is bár a mászkálás 2dimenzióban történik a játék azért nem klasszikus papír :) Másodszor meg ezekre is van igény lásd Trine vagy Bionic Commando Rearmed. Nem lehet mindent TPS-ben csinálni. Ez a játék pont jó lesz így azoknak akik játszottak az őssel :)
2.
2.
bence51
#1: Ezt te se gondolhatod komolyan...
1.
1.
Ecneb
Nekem valahogy az ilyen 2dimenzióban mászkálós játékok nem annyira jönnek be. Azt értem, hogy régen macera volt 3 dimenzióban mozgatni dolgokat meg minden, de azóta eltelt pár év és most már gond nélkül megy, csinálhatnának 3d-s játékokat. A következő majd az lesz hogy a super mario-t csinálják meg HD remake címszó alatt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...