Három Facebook-játékból húzza ki a dugót az EA

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 15.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Electronic Arts már korábban is hangoztatta, hogy nem igazán úgy mennek a dolgok neki a közösségi platformokon, mint arra számított, ennek eredményeként pedig most három facebookos játékát is lelövi.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy június 14-én leállítja a facebookos The Sims Social, SimCity Social és Pet Society játékait. Mint mondta, kezdetben a játékok óriási népszerűségnek örvendtek (gyakorlatilag egyedül tudták megtörni a Zynga-dominanciát ezen a platformon), utóbb rohamosan csökkenni kezdett a játékostábor.

A kiadó már korábban is hangsúlyozta, hogy a közösségi platformok nem jöttek be neki, azonban egyelőre úgy fest, inkább csak átrendezi a facebookos portfólióját, tényleges kivonulásról még nincs szó. A Bejeweled Blitz és a Solitaire Blitz például továbbra is fut majd, ráadásul már bétaállapotban leledzik a Plants vs. Zombies facebookos változata is. Ezeket a játékokat egytől-egyig a PopCap fejleszti egyébként.

12.
12.
Quent1n
#11: Miért kéne őket kárpótolni? Ha végigolvassák a szöveget mikor regelnek vagy pénzt költenek valahol csak benne van, hogy nem fog életük végégig menni a game. :) Személyes véleményem szerint buta aki nagy pénzeket tol ezekbe a játékokba hisz ezeknek pont az ingyenesség a lényege ezt kéne kihasználni és felhőtlenül játszani amíg lehet. Akinek van pénze ingyenes játékokba tolni a pénzét az bizony a 22. ingyenes okosságba is bele fog feccölni pár dolcsit :)
11.
11.
Csoki80
#2: Nekem is van scs városkám, bár nem nagyon játszok vele, azért sajnálom, hogy eltűnik. Arra lennék kíváncsi mi a helyzet azokkal a játékosokkal akik ezreket öltek ebbe???
Valahogy illene kárpótolni őket... Ha nem akkor elég gusztustalan húzás lesz...
Meg gondolom akikkel így kitolnak nem nagyon fognak ea termékért pénzt adni ezek után....
10.
10.
Giggsy
#8: :D :D :D

Amúgy nem EAs sajátosság, hogy a Facebook gyüjtögetős játékainak népszerűsége visszaesett. A Zynga is épp ezért van szarban.
9.
9.
KopyAti
Mindig jön egy gyagya! Most Ő a depresszió 2! :)
8.
8.
Panda HUN
#7: Te nem magyarni jól beszél?
7.
7.
sasuke05
#6: inkább ne fészbuk játékok jók:)
6.
6.
sunstreaker
nem is baj, többet is megszüntethetnének már.. :D
5.
5.
shooter1234
3.
3.
Tovabbi otletek a dugohuzasra.
Facebook, ea ....
2.
2.
Gubi
Anno a Sims Socialt napi szinten játszottam, ugyanígy voltam a SimCity Sociallal is. Idővel viszont egyre több és több fizetős tartalom volt benne, beléptem és 20 000 kis felugró ablak várt, hogy milyen újabb és újabb akciók várnak rám, melyeket csak én, csak most, tök olcsón igénybe vehetek.

Nos, így hát tök ingyen és bérmentve abbahagytam a játékot :)
1.
1.
Isaac_Retrogamer
Pár pénzéhes játékkal kevesebb...nincs gond.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...