Novemberben jön a Gran Turismo 6?

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 17.
  • Pletyka
Link másolása
Habár még be sem jelentették a Polyphony Digital legújabb autós címét, egy amerikai áruházlánc úgy tudja, hogy idén novemberben érkezik a Gran Turismo 6. Ráadásul nem next-gen cím lesz, hanem PS3 a célplatform.

Elképzelhető, hogy a PlayStation 3 életciklusa alatt is két Gran Turismónak örülhetünk? A játék adatlapja feltűnt egy kiskereskedő weboldalán, novemberi megjelenéssel, PlayStation 3-ra. Egészen pontosan a Newegg áruházról van szó, ami szerint az autós cím 59,99 dollárba kerül, és november 28-án jelenik meg.

Ez egybefügg a Sony-főnök, Michael Denny korábbi nyilatkozatával, aki az év elején elmondta, hogy a Gran Turismo 6 még idén napvilágot lát PlayStation 3-on. Az adatlap tanúsága szerint a játék nincs készleten, ami érthető is, elvégre még be sem jelentették. Reméljük, hogy a közeljövőben hivatalos állásfoglalást is hallunk majd a Sonytól.

38.
38.
LAZLOW20
#36: Veled kár vitázni.............
37.
37.
Tyebeca
#36: Az igaz, viszont az igazi pilóták nem 82 vagy akár 130 cm-es képernyőn nyomják, aminek a felét kitakarja a cockpit.
36.
36.
Falcon
#34: az igazi pilóták nem a motorháztetőn fekve irányítsák a kocsit így én is maradok a kormány gümőt köszi! de nektek joo az
35.
35.
LAZLOW20
#34: Igen csak ezt a vérpistikék-nek hiába magyarázod.:D
34.
34.
Tyebeca
#33: Pontosan. Nálam például az első lökhárító nézet a befutó a GT5-ben. Az NFS-ekben ez a nézet túlságosan alacsonyan van. Már szinte nyalni lehet vele az aszfaltot :-D
33.
33.
LAZLOW20
#32: Az hogy rángatozik a camera ,meg hogy liheg a soför a játékba,az nem számit vezetési élménynek.Egy szimulátornál a vezetési élményre való fókuszálás nem azt jelenti,hogy belsö vagy külsö nézetre való használatra készítik vagy ''találjak''ki a játékot.A sisak kamera meg egy rakás szar lett,és egy játék nem attól szimulátor hogy'' COCKPIT'' nézet van benne és nagy sebességnél elhomályosodik a kamera.Ha a vezetési élmény olyan lenne mint amit a Shift 2 ben létrehoztak akkor azonnal elégetném az összes autós gammámat és életembe többet nem mennék még csak autó vagy verseny autó közelébe.Amúgy meg legtöbben úgy játszák a szimulátorokat hogy a kormányt kitakarják a saját kormányukkal és le se szarják a COCKPIT nézetedet.
32.
32.
Falcon
#28: tejesen igazad van! SHIFT2 A KIRÁNY NA COCKPIT NÉZETRŐL VAN SZÓ!! én gyorsan vettem belőle 1 példányt hogy hozzájáruljak a estleges következő részhez:) ha gran turizmo néven jőt volna ki nem nfs akkor senki nem sarazná! egyébként a shift-et belső nézetre lett kitalálva úgy kell játszani a többiben nem is szabad mert a vezetési élményre fókuszáltak! mióta kipróbáltam a sisakkamerát nem birok gran turizmozni mert mintha valami ps2-es játékkal játszanék:(
RÖVIDEN A LÉNYEG A GT5 KÜLSŐ NÉZETBEN JOBB A SHIFT2 BELSŐBEN ENNYI
30.
30.
LAZLOW20
#28: A Shift 2 minden csak nem rendes autoversenyzös játek.Még anno az elsö része jó volt valamennyire ,de a második az egy szenny szó szerint,és ezt úgy mondom hogy több mint tiz éve játszok autós játékokkal és szimulátorokkal.
28.
28.
Jinbobo
Shift2 a legjobb autóversenyzős játék szerintem. Annál jobb nem kell.
27.
27.
Type R
Daytona usa Cruis n usa ridge racer v rally stb stb azok voltak az igazi jó versenyek;-) ezek a poligoncsodák màr valahogy nem az igaziak:-(
26.
26.
LAZLOW20
A Gran Turismo inkább szimulátor a Forza inkább egy jó autós játék.A Gran Turismo-nál ott van a gyönyörü idöjárás váltakozás,a füst effect nagyon jó,és tényleg vissza adja a vezetési élményt,és ráadásul kormánnyal és pedállal még a kuplung használata is életszerübb mint más(konzolos)szimulátoroknál.A Forza Motorsport viszont elég erösen odavág az autó felhozatallal:Még a GT 5 ben van hat féle Honda Civic,addig a Forza-ban akár VW Corrado-t vagy más klasszikusokat is vezethetsz.Én ugy vagyok vele,hogyha szimulátor akkor Gt5,de hogyha egy jó autós játék akkor Forza,és Ps tulaj révén szó szerint irigy vagyok a X BOX tulajokra a Forza Motorsport végett.
25.
25.
Porcupine Tool
#24: A GT eddigi összes része új alapokra helyezte az autóversenyes játékokat. A GT5-tel valóban egy kis zavar jelentkezett az erőben -aminek megvannak az okai-
de mint sok más játék jól példázza:a generáció végére figyelemreméltó tartalékokat sikerült felszabadítani a PS3-ból.
Ne felejtsük el azt sem,hogy japánokról beszélünk és biztos vagyok benne,hogy becsületbeli ügyként kezelik a sorozat renoméját.
24.
24.
Falcon
a gt5 NAGY CSALODÁS elbízták magukat a készítők!! eddig ez a név volt a legjobb legszebb! de jelenleg ps3 ason csak 1 a sok közül még a nedd for speed is elpicsázta a shift 2 vel!! szerintem kiégtek ............tőlük már ne várjatok sok jót
20.
20.
p3ti
#18: Értelmezz. Nem volt a kategóriában más olyan kaliberű játék mint a GT, egészen a Forza sorozatig. Az NFS is próbálta "komolyabban" venni az autós témát, még sem tudta azt a színvonalat biztosítani mint a GT.
18.
18.
shatterhand
#12: Azt viszont soha a büdös életben nem értem ,hogy jön egy NFS a Gran turismohoz. Függetlenül attól,hogy mennyire nem szimulátor a GT, attól még olyan szinten két külön célcsoportnak szól, hogy értelmetlen azzal összevetni.
17.
17.
shatterhand
#12: Ha nekem is olyan jól menne,hogy két külön gépet tartsak fenn akkor dilemmázok majd, de addig mint a többség az érdekel ami a saját gépemre jön. A másikat nem fikázom, meg elismerem hogy jó, de hogy nem érdekel mert nem érint az is fix.
14.
14.
huster14
remélem itt már nem kávédaráló hangja lesz az autóknak..
13.
13.
Yanez
#12: " Ha választanom kellene forza 5 és GT 6 között, nekem tuti a boxos cím lenne a nyerő."-hát ezt így kijelenteni még korai :)
Remélem mindkettő nagyon jó lesz!
12.
12.
p3ti
#8: Egyszerű. A GT sorozat volt a koronázatlan király a kategóriájában. Nem nagyon tudott labdába rúgni a gagyi NFS sorozat, vagy a többi autószimulátornak csúfolt arcade f*s. Mint ahogy a legtöbben, én is teljesen elvakultam vettem meg a legújabb részét a sorozatnak - és csak ámultam - hisz ez a 10 év nem volt nekik elég arra, hogy a használt autókat, meg a nem prémium autókat megcsinálják, egy sima belsőnézettel.... ctrl c aztán ctrl v. Ez történt a 4. rész és az 5. rész között. Vicces volt mikor a forza 4. része előtt gyorsan hoztak egy patch -et, ahol az összes nem prémium autónak lett belső nézete, csak hogy mindenki ugyan azt a műszerfalat kapta, meg ugyan azt a kormányt. Hát pont ezért tud a Forza a levesbe köpni. Ha választanom kellene forza 5 és GT 6 között, nekem tuti a boxos cím lenne a nyerő.
11.
11.
p3ti
#3: A microsoft már a forza 4el csúnyán beleköpött a levesbe.
10.
10.
Caine
Remélem jobb lesz mint az 5 az sajna nem hozta az elvárt szintet számomra!
9.
9.
EBR2000
#7: Ez igaz, de én itt egybe néztem az egészet. Szeretem én az F1-et is de nekem nem az a kedvencem (pedig jó játék), nem nagyon szoktam autóssal játszani engem a gt fogott meg és ezért írtam.
8.
8.
shatterhand
#3: Bakker. Két exkluzív cím hogy a rákba tudna egymás levesébe köpni? A netes tábor lükébbik fele fog köpködni max, nem a forza.
majd, ha veszek boxot akkor érdekel a forza addig minek.
7.
7.
shatterhand
#6: Az egyetlen közös pont az autó, minden más eltérő célcsoprtnak készült Szerencsére. Ha egyszer az életben F1-nél majd akkor is ez lesz a véleményed?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...