XCOM - (újra)bejelentésre készül a 2K Games

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 20.
  • Hír
Link másolása
A VideoGamer magazin rejtélyes csomagot kapott a 2K Gamestől, amely arra utal, hogy a kiadó hamarosan újra bejelenti a korábban XCOM-ként ismert játékot. A pletykák szerint már külső nézetes, taktikai shooterről van szó.

Szerencsésnek mondhatják magukat a VideoGamer munkatársai, elvégre látványos relikviákat rejtő csomagot kaptak a 2K Gamestől. Eléggé nyilvánvaló, hogy a kiadó hamarosan újra leleplezi a régóta talonban heverő XCOM FPS-t, jóllehet a pletykák szerint nem is annyira belső nézetes produktummal lesz dolgunk, sokkal inkább egy külső nézetes, taktikai lövöldével, ami a The Bureau címet viseli. Lássuk, hogy mit rejt a csomag:

5.
5.
sasuke05
XCOM fpsnek nagyon boldog lennék ha az lenne
4.
4.
dBLOOD
De igen, az FPS-ek 99%-a idióta szar, a Bioshock az igen ritka kivételt képviseli. /off
Valószínűleg nem sok minden fog változni a játékban a címén kívül, eleve nem értettem hogy mi volt vele a probléma, de én ritkán játszom akciójátékkal.
3.
3.
Pharaoh
A leírás és az alábbi videó alapján, a névváltoztatáson és az FPS nézet kivételén kívül más változás nem történik majd! Kapunk egy taktikai elemekkel tarkított, fejlesztgetős, külső nézetes akció-sci-fi-t! Jó lesz ez (a TPS nézet meg szerintem a tactical view-tól nem áll majd messze)! A profilváltás pedig a hosszú fejlesztési idő és a garfika ennek következtében történő elavultsága miatt esett meg, így a külső nézet és a további csiszolás folyamán ez kevésbé lesz feltűnő!

http://www.youtube.com/watch?v=IeVTqf0RHHc
2.
2.
guitarlord
Inkább a Gears of War vonalat érzem a külső nézetes taktikai lövölde mögött, a Firaxis XCOM-ja pedig egy stratégia volt kb.!

Az FPS-ek közül pedig nem mindegyik agyatlan, próbáld ki a Bioshock Inifinite-et például:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...