Evolution GT

  • Írta: Gamekapocs
  • 2005. november 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Milsetone újabb autóversenyes játék fejlesztésébe kezdett. A csapat nevéhez olyan művek fűződnek, mint például a Screamer vagy a Superbike sorozat.
A Milsetone újabb autóversenyes játék fejlesztésébe kezdett, ahol a jelszó a realitás lesz. A csapat nevéhez olyan művek fűződnek, mint például a Screamer és a Superbike sorozat vagy éppen a SCAR.


Ugrás a galériához

A gamer-nek oda kell  figyelnie, hogy jól taktikázzon és nem árt ha van  tapasztalata az autós játékok terén. Az Evolution GT lehetőséget ad, hogy a játékos átélhesse, milyen is lehet az élete egy igazi autóversenyzőnek és milyen változásokon megy keresztül karrierje során. Ha a versenyeken jó helyezéseket érünk el, akkor egy idő után nőnek a képességeink és új autókat is szerezhetünk, mint a BUGATTI EB110  vagy a PAGANI ZONDA. Versenyeink során átszeljük egész Európát a Skót Felföldtől a Cote d'Azuron és Londonon át Barcelonáig. Persze nem hagyjuk  ki a nagyobb autóverseny pályákat sem, mint a laguna-secai vagy a hockenheimi ringet. A fejlesztők ígéretei szerint, a játékban az eddigi legpontosabb törésmodell és legfejlettebb AI lesz az autós játékok történetében, ami magasra helyezi majd a mércét a többi fejleszteőnek. A mű előreláthatólag 2006 márciusában kerül ki a boltok polcaira.
2.
2.
Daks
1.
1.
Myko Alto
Háááát... nem vagyok beszarva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...