Evolution GT

2006. márciusában megjelenő, fantasztikusan élethű fizikával és fejlett mesterséges intelligenciával felszerelt autószimulátor rengeteg licenszelt járgánnyal - a játék később DS-re is megjelent.

A héten megjelenő játékok listája

Rendkívül izgalmas hétnek nézünk elébe, becsüljük is meg jól, hiszen a szokásos nyári uborkaszezon miatt előfordulhat, hogy hosszú hetekig nem érkezik majd ennyi jó cím.

Tizenhét új trailer a szerverünkön!

Tizenhét vadonat új trailert tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint a Battlefield 2142, a Half-Life 2: Episode One vagy a Rush for Berlin.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk sem lesz kifejezetten izgalmas: az egyetlen komoly címnek a Heroes of Might and Magic ötödik része ígérkezik, mely természetesen már tesztelődik nálunk is.

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

Jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összegző lista. Elég szegényes a felhozatal, de amúgy sem sokat tudunk majd játszani a nagy E3-as kavalkádban! :)

Több, mint 10 animációt tölthettek le tőlünk!

Sokan kérdeztétek, hogy miért nem töltünk fel lokálba minden videót? Nos, kapva az ötleten összegyűjtöttük az utóbbi idők animációit és feltöltöttük őket szerverünkre.

Evolution GT

Nagy örömömre szolgált, amikor kézhez kaphattam az Evolution GT megjelenés előtti béta verzióját tesztelésre. A rossz, mondhatni már az évek óta betegessé vált szokásomhoz hűen a telepítés után ismét a Gran Turismo-t kerestem ebben is, mint minden ehhez hasonló stílusú autós játékban. Azt kell, hogy mondjam, még most sem találtam meg a nagytestvér PC-re készült hasonmását, de valljuk be, nem zsákutca az, amin haladunk.

Evolution GT demó

Ma délután napvilágot látott a Milestone legújabb autószimulátorának, az Evolution GT-nek a kipróbálható demó verziója. A programba 4 pálya és 5 autó fért bele.

Evolution GT

A Milsetone újabb autóversenyes játék fejlesztésébe kezdett. A csapat nevéhez olyan művek fűződnek, mint például a Screamer vagy a Superbike sorozat.