Kreatív csapattal folytatnák a Darksiderst

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 24.
  • Hír
Link másolása
A Nordic Games fejese, Lars Wingefors elmondása szerint a kiadó nem ül ölbe tett kézzel a THQ-tól megszerzett címeken, hanem életképes folytatást szán - többek közt - a Darksidersnek. Lehet, hogy a Crytek USA készíti?

Game Informernek adott interjújában Lars Wingefors, a Nordic Games vezérigazgatója kifejtette, hogy a THQ-val már január óta tárgyalásokat folytattak, és ugyan kacérkodtak a Saints Row-sorozattal is, a legutóbbi aukció során így is 150 cím lett a cégé 4,9 millió dollárért. Többek közt a Darksiders, a Titan Quest, az MX-sorozat és a Supreme Commander.

Az interjúból kiderült, hogy a Nordic mindenképpen folytatni szeretné a Darksiderst egy olyan kreatív csapat élén, amely tudja, hogy mi kell a sikeres frencsájzhoz. A harmadik rész PC-re és next-gen konzolokra érkezne, de az biztos, hogy egyhamar nem készülhet el. Mivel az eredeti fejlesztők jó része mára az austini Crytek USA csapatát erősíti, így érthető, hogy a Nordic az egykori Vigil-alkalmazottakkal felvértezett stúdiót is megkereste az ötletével.

A jövő héten már tárgyalóasztalhoz is ülhetnek, annak érdekében, hogy minden lehetőséget megvitassanak. Nagyon hosszú időbe telik, míg a játék megszületik, de az biztos, hogy nem lesz "szar" folytatás. Wingefors megemlítette még a Titan Quest és a Red Faction folytatásait is - az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga a kiadónak, hogy megfelelő csapatot verbuváljon össze. Remélhetőleg az idei E3-on is számos kézfogás születik majd.

7.
7.
rezy
Ds 2-vel most tolom, valahogy nem akar vége lenni, nem egy rövid játék, sokszor önismétlő, de el lehet vele szórakozni. Némi újítással vevő lennék majd egy újra...
6.
6.
SL-Emericus
ez jó hír! remélem jó lesz a darksiders folytatás! az egyet meg a kettőt többször is ki játszottam! de remélem lesz folytatása ezeknek is Titan Quest és a Red Faction! ezek is jó játékok!
5.
5.
metercsiken
Csak tényleg legyen kreatív az a csapat!

Egyébként nekem igazából mindegy, melyik fejlesztőcég emblémáját látom a dobozon, ha jó összerakják!
4.
4.
moonborn
jaaj csak ne a cry engine-t tegyék alája,meg amúgy ki jön a sorban ? a pisztolyos lovas vagy az ostoros csaj ? Remélem a pisztolyosal csinálnak harmadik részt,a csj maradjon a négyre
3.
3.
Elyas
Csinàlj meg faszàra a DS-t és boldog leszek :)
De az is lenne ha csinàlnànak egy filmet belölle :D
1.
1.
p3ti
Red Factionnal nagyon szívesen játszanék! Remélem tényleg nem nagyon buherálják a Dark Siders alapötletét.... kár lenne a sorozatért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...