CryEngine 3 - techdemó a játékokon túl

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 24.
  • Videó
Link másolása
Meglepő, de a CryEngine 3-at nem csupán a videojátékos vonatkozásban használják fel, hanem városi és ipari célú, valós idejű 3D-s szimulációhoz is. Az Enodo is a Crytek technológiájával promózza saját projektjeit.

A videojátékos grafikai engine-nek túlléptek eredeti felhasználási területükön, az is elképzelhető, hogy nem csupán játékos vonatkozásban licencelik őket, hanem például akkor is, amikor egy cég valós idejű szimulációban szeretné bemutatni a projektjeit. Az Enodo is egy ilyen kompánia, amely a CryEngine 3-at választotta magának. Lépjünk túl egy kicsit a játékokon, és feledkezzünk bele a látványba:

16.
16.
dzsiádzsó
Cryengine technikailag jelenleg a csúcs. Azonban ez tech demo is megmutatta mennyire rossz a valóságszimulálásban! Nem életszagú a dolog, nagyon mű, sőt maga a techdemo sem volt épp eget rengető egy mai közepes gép is elbírta volna. Nekem UE sokkal életszagúbb, itt nagyon műanyag minden!
15.
15.
Rakottkrumpli
#14: Igaz! Fordítva viszont más a helyzet, mert ha megvan a fasza játékélmény, akkor rengeteget dob rajta egy élethű grafika, főleg egy fps-nél. A cryteknek is ott a kezében egy ilyen motor és egy átlagos játékot tudnak csak vele csinálni, pedig a crysis világa is egy nagyon jó kis világ lenne, én pl. szeretem, csak épp nem tudták a hülyék kijátszani rendesen az adut. Ha minden posztra a cégnél a legkreatívabbakat raknák, és nem az EA lenne a kiadójuk, akkor tudnának azok fasza játékot készíteni.
A frostbite-el is az a baj, hogy az EA keze van rajta... Mondjuk ennek az egésznek semmi köze a hírhez, de mindegy :DD
14.
14.
LAZLOW20
#13: Teljesen igazad van,ott van példának a Sniper Ghost Warrior 2.Amúgy szerintem nem a grafikát meg a látványt kéne fejleszteni hanem magát a játékélményt kéne fejleszteni,mert hiába szép egy játék ha egyszerüen nem köt le.
13.
13.
Rakottkrumpli
Kár, hogy amiket itt felsoroltak páran, az nem is a motoron múlik, hanem azon, aki használja... De nem baj, azért béna crytek, meg cryengine....
11.
11.
rezy
Hát én sem dobtam el tőle az agyam, nem rossz, de láttunk ennél már szebbet...
10.
10.
Dízel
hát ez mi, az tuti h. nem élethű... nem is szep, erre ne verje magát a crytek fejese. animaciok, mozgas, fizika... ezeket nem ismeri?
9.
9.
NinjaNorb
A város az tényleg nagyon műanyag meg az emberek is furák picit de a többi viszont :D
6.
6.
xinosz
Meg a ha még a GTA V-nek nem is de a VI-nak már lehet illene így kinézni!
4.
4.
EBR2000
#2: Persze a mai szuper játékok nem néznek ki ílyen jól de azért a sim city kinézhetne így.

Az biztos hogy érdekes az hogy nem csak gamekba használják.
A grafika meg a cryengine-hez illően gyönyörű
3.
3.
adye
#2: A Sim City nem a grafikája miatt lett szar játék.
2.
2.
Necreon
Így kellene ma kinézzen egy SimCity...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...