Call of Duty: Ghosts - kiszivárgott borító és dátum

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Tesco áruházlánc jóvoltából kiszivárgott a következő Call of Duty borítóképe és megjelenési dátuma. Bár még pletykaként tekinthetünk rá, egyre biztosabb, hogy Ghosts alcímre hallgat az ősszel boltokba kerülő FPS.

Idén ismét az Infinity Wardon a sor, hogy Call of Dutyt készítsen, a korábban szárnyra kapott híresztelések szerint a Modern Warfare 3 folytatásával lesz dolgunk. Szintén pletykákra alapozva elmondható, hogy az új fejezet ismét a közeljövő hadviselésére koncentrál majd.

Sokáig a fejlesztőcsapat sem volt biztos az új alcímben: szó volt Phantoms elnevezésről, de azt később elvetették, és bár legutóbb felreppent a Dark Skyline kifejezés, egyre valószínűbb, hogy Ghosts alcímmel fut majd a Call of Duty 2013-as része.

A Tesco áruházlánc honlapján már előrendelhető a Call of Duty: Ghosts, dacára annak, hogy hivatalos bejelentés még nem történt. A promóciós anyagokon olvasható megjelenési dátum 2013. november 5. A korábbi híresztelések szerint az új Call of Duty PC-re és next-gen konzolokra érkezik, ám a mai reklámanyagok szerint lesz PS3-as és Xbox 360-as verzió is.


Az Activision május elején leplezheti le az idei Call of Dutyt.

72.
72.
Kleppi
70.
70.
Birkazoli
#63: Hát már a BF is kezd hasonlítani a CoD-ra. Ebből is hamarosan minden évben jön egy új BF, pár év múlva már a Frostbite 302-nél tart a DICE.:D
68.
68.
odin2011
én ey polgárháborus cod-nak örültem volna igazán és ugy hogy észak és dél oldalán is játszhatunk...
66.
66.
DON GONDOCS
#43: Ghost a Modern Warfare 2 egyik főbb szereplője volt, valószínűleg a cím is rá utal! Tehát ő kapja itt a főszerepet. Lehet kapunk jövőre egy Cpt Price részt is :D
65.
65.
alexcargooo
a TESCO-ban már árulják :DDD
61.
61.
randall13
#56: Az Activision és az n-vidia közösen fejlesztette.
60.
60.
Belerofon
#56: ...Hát ráférne egy új engine,az biztos.Amúgy szerintem meg nemigazán kell még izgulni milyen látvány lesz az új gen-ben.Legalábbis megjelenéstől 1 évig biztos hogy nem.
56.
56.
Rakottkrumpli
#46: Az már vicc lenne, de mintha valahol már olvastam volna róa ,hogy az új cod már az új engine-el fog jönni, meg már amúgy is promózta az aktivízsön az n-vidia.. izé a saját új technológiáját.
55.
55.
Kougat
#17: nem azért, de nem olyan új játékok, hogy ne lehessen róluk spoilerezni (egyébként semmi durvát nem mondott...)
54.
54.
#44: igen, Ghost ő volt, de itt a címben többes számban áll... szóval fura. és tovább nézegetve a borítót... szóval gyanús a stílusa, lehet, hogy tényleg rajongói munka, mert nagyon más, mint az eddigiek.
53.
53.
Belerofon
#52: Attól függetlenül,hogy én is beleuntam már a Call of Duty modern világába,attól még ezzel a hozzászólásoddal nem azt bizonyítod,hogy azok a hülyék,akik megveszik,hanem csak magadat minősíted.
52.
52.
D-day
Szerintem ha arról szólna a történet hogy, egy mese figurával kéne seggbe baszni egy rakás tehenet akkor is megvenné a sok hülye csak mert Call of Duty a címe :)
51.
51.
nomcsa
szerintem max keverik a múltat meg a jövőt, az jellemző úgy is a sorozatra
49.
49.
randall13
#43: Hát ja, a Future Soldier annyira jó játék lett, hogy már senki sem emlékszik rá xD
48.
48.
Ventus
Ha Ghost kapna külön sztorit akkor kapásból nem játszódhat a jövőben nem????
47.
47.
nomcsa
örülni tudok hogy az MW sorozat single részét más is értékeli:) sok felejthetetlen pillanatot adott (MW2 loose ends vége a kedvencem, rohadt drámai lett) szóval én is nagyon várom ha az MW történetét csavarja tovább:)
46.
46.
Belerofon
#45: Attól még jöhet a régi motorral,csupán megjelenik a köv.gen-re is.
45.
45.
Rakottkrumpli
#22: Ha tényleg next genre is jön, akkor szerintem már ez sem a régi motorral fog készülni.
44.
44.
Belerofon
Még mielőtt tovább zajlanának a találgatások a "ghost" alcímmel illetően,ő egy személy.Vagyis,egy katona (Simon Riley) beceneve.Valószínűleg,vagyis elképzelhető,hogy ő kap egy külön történetet.
43.
43.
J Adam
Ghosts!!! talán szép kis ghost recon future soldier koppintás lesz onnan valóak a szellemek,de az biztos hogy annyira jó játék biztosan nem lesz hiszen Cod :D :D
42.
42.
Kleppi
Trailer vagy valami? Tuti fake!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...