Videón a PlayStation 4 kontrollere

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 26.
  • Videó
Link másolása
Manapság nem olyan elképzelhetetlen, hogy egy hardver saját előzetest kap - pont ez történik a PlayStation 4 dobozásban érkező DualShock 4-gyel is. Tényleg az innováció következő lépcsőfokaként tekinthetünk rá?

Mint ismert, a Sony next-gen konzolja átdolgozott kontrollerrel érkezik. A DualShock 4 formája sokkal ergonomikusabb lett, érintőpadot találunk a közepén, és a Share-gomb segítségével rögtön villoghatunk a barátaink előtt. Az alábbiakban különféle fejlesztőcsapatok képviselői beszélnek az új ígéretekről, és működés közben is megcsodálhatjuk a vezérlőt.

114.
114.
Uhhh 91 irományomnál már ütött a cucc :P Amúgy egy xboxos hírnél is ez van.Átalakul pc vagy ps hokiba.Itt legalább a mindennapos élet felé mentünk(lehet kicsit messzire)de legalább rájöttem hogy azért vagyok minél több nővel,hogy elnyomjam a bennem lakozó meleget!Szeretlek Gamekapocs! :D
112.
112.
supair
#111: Pedig megér egy misét!:-)
Így lett egy semmitmondó hírből pár kötelező oldal!
Szívesen olvastam végig.:-D
111.
111.
Zombiekiller6
Én ezeket a véleményeket nem fogom elolvasni de, hogy a PS4 kontrollerétől hogyan jutottatok el a homoszexualitásig azt nem tudom. WTF??????????
110.
110.
Már kezdem érteni :D Meleg konzol lesz ez!Érints meg ossz meg yeah Amúgy meg szarjon sünt a meleg brigadéros társadalom!Mi heterók sem nyomunk pinalevet az arcukba!Akkor ne riszáljon nekem egy 50 éves JózsiKati az utcán vonulva!Beteg világ-halott vagy! Ui simisimi touchpad megosztlak oszt vagy nagy ui:3456 i love trollkodás
108.
108.
SLi
#106: Jó, az un. civilizált élet sem természetes, a monogámia sem stb.
De oké. Befejeztem, gyűlöljétek őket, öljétek meg meg őket, meg mindenkit aki szerintetek nem természetes, nem egészséges, nem normális, szarok is én rá, én voltam a hülye, nem is tudom minek írtam egyáltalán.
106.
106.
supair
#104: Ez nem általános!Ez a TERMÉSZETES!
FAJFENNTARTÁS!MAGA AZ ÉLET!
Aki pedig nem ezen az úton jár NEM EGÉSZSÉGES!
Tehát beteg.
Ennyi.Nem kell túlmagyarázni,hamis ideológiákkal,mindenféle emberi jogokkal....
105.
105.
SLi
#103: Nem magyarázol semmit csak, azt hajtogatod, hogy nem értem, így azért elég nehéz...
103.
103.
Belerofon
#102: Nem értesz te jó büdös francot se...Hiába is magyarázok..
102.
102.
SLi
#99: Nem foghatják meg egymás kezét az utcán? Mégis milyen alapon?
Ha nem foghatják meg egymás kezét, vagy a hetero páros se foghassák, vagy pedig akkor nincs jogegyenlőség, hiszen akkor a ők másodrendű állampolgárok lesznek? Így már érted? Nekem se tölti el örömmel a lelkemet ha ilyet látok de mivel megtehetik nem foglalkozom velük, mivel semmilyen hatással nincsenek az életemre.

A kisgyereknek meg el kell szépen magyarázni, sajnos ez a szülői "munka" ilyen, rengeteget kell beszélgetni a gyerekkel.
101.
101.
UrbyG
Konkrétan a hozzászólások 100x érdekesebbek mint maga a cikk! :D Nektek kéne promózni az új kontrollert! :D
99.
99.
Belerofon
#97: Téves diagnózis mester.Mint embereket nem utálom,hanem ahogy csinálják amit csinálnak,azt utálom.Majd ha lesz gyereked(még nekem sincs)és együtt sétáltok és két kézen fogva sétáló férfival találkoztok és megkérdezi a kisfiad,hogy az miért úgy van ahogy,akkor meséld el neki is azt,hogy ők bizony felvállalták egymást,ezért nem szabad őket megvetni és ez normális dolog.Csak ugye hogy mi fog a kisgyerek fejében járni ekkor....Remélem érted már szépen lassan mit akarok csacsogni oly édesen neked.Ha valaki buzi,legyen az lelke rajta,de ne reklámozza.
98.
98.
SLi
#96: "
Persze,ehhez nincs joga senkinek...De milyen példát mutatnak ezzel?Vagy a felvonulásokkal?"
olvasd el mit írtam erre a zárójelben:

az persze teljesen más kérdés, hogy vannak akik visszaélnek a toleranciával, és hivalkodnak a nemi beállítottságukkal és direkt rosszabbnak tüntetik fel a helyzetüket, mint amilyen, ők a megélhetési melegek, de ők csak kis csoport
97.
97.
SLi
#96: Nincs mit érteni ezen, te gyűlölöd őket és aki ebben nem áll melléd az szerinted "nem érti az egészet", mintha ez mögött valami magasabb szintű összefüggés lenne, pedig csak annyi van, hogy te utálod őket és kész.
96.
96.
Belerofon
#95: "Miért ne lehetne felvállalni? Nem is értem"

Na látod itt kezdődik a bibi,hogy nem is érted.Sok mindent nem értesz még..

" Hogy jövünk mi vagy bárki más ahhoz, hogy megszabjuk két felnőtt ember mihez kezd a magánéletében?"

Persze,ehhez nincs joga senkinek...De milyen példát mutatnak ezzel?Vagy a felvonulásokkal?Tőlem aztán okoskodhatsz felét nem érted az egésznek.
95.
95.
SLi
#92: Te teljesen, hülye vagy? Minek állnék be közéjük?
Nem okoz örömet, hanem egészen konkrétan leszarom, mindenki úgy él ahogy akar.
92.
92.
Belerofon
#87: "Na, erre írtam én, hogy "szép" is lennem ha ma,2013-ban, ezt tekintenénk normálisnak és iránymutatónak."

Ami a melegeket illeti, példának nagyon is jó.Vagy talán neked örömet okoz amit megtehetnek,vagy amit megengednek nekik?Akkor állj be a sorba közéjük...(Nincs közöm a kádár rendszerhez és itt nem is ez volt a lényeg)
91.
91.
Crow77!TE VAGY A KONTROLLER!Kivánságra megosztjuk :D
89.
89.
Béláim gondolkodjunk!Aki érti az érti!Az ajánlat állllll :D
85.
85.
supair
84.
84.
EBR2000
#83: Amit a ms már rég csinál?
80.
80.
Hál isten legnagyobb problémád ez legyen!Share vagy nem Share! :D
79.
79.
Bizony engem is szarrá vertek a kommunizmus bérencei a közeli erdőben mert 10 után utcán voltam!És vágyakoznak a szocializmusra a festett férfiak :D
78.
78.
UrbyG
Azt a k*rva ezt a hozzászólás folyamot öröm volt olvasni! :D
74.
74.
EBR2000
Jól néz ki de erőltetik a share-t.
Ádám neked mániád ezek a szimbólumok? XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...