Egy darabig nem lesz új Zone of the Enders

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 5.
  • Hír
Link másolása
Pedig annyira közel volt. Bár Kojima tavaly hivatalosan is bejelentette, hogy folytatja a Zone of the Enders-sorozatot, most mégis úgy döntött, egyelőre fiókba teszi az új rész ötletét.

Hideo Kojima a saját rádióműsorában árulta el, hogy jegeli a Zone of the Enders folytatásának ötletét, ennek az egyik legfontosabb oka az, hogy a Zone of the Enders HD Collection nem felelt meg a rajongók elvárásainak.

Az eladásokról nem esett szó, Kojima inkább a HD-változatok minőségére panaszkodott: szerinte a 30 fps-ről 60 fps-re váltás nem sikerült jól, és ha ez nem is tűnt fel azoknak, akik először játszottak a sorozattal, a veterán rajongók biztosan észrevették. Kojima azt mondta, az ilyen akciójátékoknak maximálisan gördülékeny játékélményt kell biztosítaniuk, ez a HD-kollekciónál pedig elveszett.

Kojima ezért újraprogramoztatta a játékot, a PS3-tulajdonosok hamarosan egy ingyenes javítást kapnak, amivel egyrészt javítják ezt a problémát, másrészt a grafikát is felturbózzák picit. Xbox 360-as patch nem lesz.

Ezzel együtt a dizájner a Zone of the Enders-folytatás ötletét is átgondolná, így egyelőre biztosan nem lesz új rész - a fejlesztőcsapatot is átállították más projektekre. Kojima a rajongók véleményére is kíváncsi: szeretnétek folytatást a Zone of the Endershez?

1.
1.
DollSyndrome
Nem baj. Ps4-re tökéletes lesz. Igen Kojima jöhet,ugyanis múltkor kb minden rajongó hálát adott az istennek az új rész képei láttán. Én is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...