Bejelentették a The Sims 4-et

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA életszimulátora újabb fejezettel bővül, a The Sims 4-et hivatalosan is bejelentették. A játék 2014 folyamán érkezik PC-re és Macre, s az már most biztos, hogy nem kell a futtatásához állandó internetkapcsolat.

Az EA fejőstehene, a népszerű The Sims-sorozat újabb fejezettel bővül valamikor 2014 folyamán. A The Sims 4 fejlesztését ismét a Maxis végzi PC-re és Macre. A kiadó honlapján született bejegyzés szerint a sorozatot rajongók millióinak szenvedélye és kreativitása táplálja szerte a világon, a stúdió eltökélt szándéka pedig az, hogy folyamatosan javítsa majd a játékélményt.

A játékosok mélyebb, meglepőbb és kifejezőbb single player élményre vágynak az új The Sims kapcsán, a negyedik rész pedig ösztönözni fogja őket, hogy - részben az új eszközök segítségével - egyénivé varázsolják ezt a játékvilágot. Kreativitásuk gyümölcsét megoszthatják majd a barátaikkal és a többi rajongóval.

A Maxis szerint a nemrég megjelent SimCity rengeteg negatív reakciót váltott ki, amiért állandó netkapcsolatot igényelt, így még egyszer nem követik el ugyanazt a hibát, a The Sims 4 offline is játszható lesz. Köszönjük, Joker606!

22.
22.
d15a5t3r
Még mindig sokan nem is sejtik, mennyi 40 év feletti szereti a Sims játékokat. Főként nők kedvelik és legtöbben igenis álom kérók építésére, berendezésére használják a programot, nem pedig "babázásra" Tudom, mert anyum is szereti, igaz hogy a 3. rész sokban visszalépés volt a kettőhöz képest. (legalábbis szerinte)
Hogy ez a negyedik rész mennyivel lesz jobb, ki tudja. Szerintem ugyan azok a kiegészítők fognak megjelenni ehez is. Az alap cuccok gagyik lesznek és újból a rajongók kreálmányaival kell telepakolni, hogy normális kinézetű bútorok, meg textúrák legyenek benne.
21# Ezt már sokaktól halottam, hogy remek lenne a GTA szabad kóborlását és a részletes városkidolgozását összehozni a Sims-el! :D
20.
20.
X-Master
Na, akkor talán el lehet kezdeni a 3-at. Mert jobb mindig megvárni amíg kijön az összes kiegészítő és úgy játszani vele.
18.
18.
KeXxX
húúúdejóóó. még a 3-mal sem játszottam mert nem érdekelt.
15.
15.
Zombiekiller6
Ha mondjuk a 4-ben minden benne lenne, ami a 3-ban és kiegészítőiben plusz még egy kicsi és ahhoz jönnének a DLC-k akkor talán megérnék. De így, hogy mindig kiadják ugyanazt és én nem tudom mennyibe kerül az összes kiegészítő de nekem van kb 5 és így olyan 30 000 ft volt asszem és a jobb gépem tönkre ment így már nem tudok vele játszani több mint 1 éve így már nem is izgat. Akik még szeretik annak jó szórakozást a mostanival és a 4-el is majd.
13.
13.
azureknight0715
Ja tényleg:D Új sims 4 kiegészít! Jedi AdademyXD Nem vágom ebben mi jó? Egy része kötött csak le az pedig a Casteway volt. Itt az a gond hogy midnen részben úgyan azt eljátszák. Most is kijön megjelenik az összes kiegészítő ami a 3-hoz is volt azt jöm majd megint a sims 5. Nem tom hogy birják.
12.
12.
eszeanna
Imádom a Sims sorozatot. Kicsi korom óta játszom velük. De ha már Sims 4 akkor legalább valami újat találjanak ki és ne állandóan a Sims 2 kiegészítői szolgáljanak alapul. Lehetne benne olyan mint a Sims Krónikák. Persze értem én hogy kell a pénz....
11.
11.
Dentorel
Lehet futok vele egy kört, s megnézem hogyan fut, de szerintem részemről ennyiben ki fog merülni.
Az első részt rongyosra játszottam, imádtam. A második egy új fejezetet hozott a sorozatban, s tényleg remek üde színfolt volt a játékpalettán főleg az évszakok kiegészítőjével. A harmadik engem nem szippantott be. Játszogattam vele, de egyszerűen nem kötött le. Mielőtt kijött volna az első kiegészítője már töröltem is le a gépről. Grafikai fejlődés annyira nem történt a második rész óta, s a kiegészítőkként is ugyanazokat durrogtatják már egy ideje.
10.
10.
moonborn
#2: jah,frostbite meg rombolható környezet :D Ha tényleg azt teszik alája akkor érdekes lesz :D
9.
9.
biohazard rex
BRÉKING: Az EA kapta meg a Star Wars játékok készítésének jogait!
8.
8.
Mr. Wagner
#4: Biztosan azért szokott milliókat hozni a kasszáknál mert senki nem játszik vele.
6.
6.
belaman
#4: sipirc vissza cod2-zni!
4.
4.
markoci555
Igen egy magányos ember vagyok, de osztálytársaim nekem is voltak, meg barátaim, és több száz ember közül senki nem szereti a Simset, csak 1 gyereket ismertem általánosban de ő ilyen kis búzamókus kockagyerek volt :), középben is volt egy, ő meg csak azért játszott a 3-assal, hogy házat építsen, el is hiszem, biztos k*rva jó házakat lehet csinálni, de ennyi. normális ember nem játszik ilyen hányadékkal, a játékok lényege az én szemszögemből hogy olyat csinálhass a virtuális valóságban amit itt a mi valóságunkban nem tennél meg, a simsben meg csak egy k*rva életet élhetsz le átlagosan OHH F*CK hogy lehet ez a toplistákban egyáltalán... ( én egyszer játszottam, akkor csak annyit tettem, hogy megöltem az embereket a medencében :))
2.
2.
BlackTreff
Most akkor ez alatt is Frostbite 3 lesz? :D

Nem tudom hova tudnák tovább fejleszteni a játékot a grafikán kívül, mert a Sims 3-ban gyakorlatilag minden poént lelőttek, de majd kiderül!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...