E3 2013: Bejelentéssel készülnek a Driver alkotói

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 9.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Reflections jelenleg a Watch_Dogs munkálataiban segédkezik, de közben vadonatúj játékukat is kalapálják, amit az idei Electronic Entertainment Expón jelentenek be. Készül az új Driver?

A Ubisoft Reflections vezetője, Pauline Jacquey elhintette, hogy a csapat legújabb játéka az idei E3-on mutatkozik be. A hírt a Game Horizon eseményen jelentették be.

A stúdió jelenleg a Watch_Dogs munkálataiba segít be a Ubisoft montreali stúdiójának, a korábbi portfóliójuk alapján nagy eséllyel a járművezetős részekbe. Legutolsó játékuk a vegyes kritikákat kapott Driver: San Francisco volt 2011-ben, tehát a legújabb saját alkotásuk már két éve készülhet.

Jacquey még februárban azt nyilatkozta, hogy a brit stúdiót érdeklik a free-to-play és a mobiljátékok, s a céljuk az, hogy rendkívül változatos felhozatallal kényeztessék el a játékosokat. Már akkor kijelentette, hogy nem csupán a más csapatokkal való együttműködésre rendezkedtek be, de készül a saját játékuk is. Kíváncsiak vagyunk!

Emellett a svéd Ubisoft Massive is egy bejelentéssel készül a júniusi E3-ra, ezt maga a World in Conflictről elhíresült stúdió fejese, David Polfeldt szellőztette meg.

6.
6.
ATi0021
Jó lenne egy igazi Driver. Helyszínként Miami és környékének nagyon örülnék, sőt miattam lehetne még mellette más város is. :)
4.
4.
Cooper911
Nálunk az orvosi rendelő meg a buszmegálló a várós :D
3.
3.
Solid Snake1984
várós? elég gyenge volt az uccsó Driver:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...