World in Conflict: Soviet Assault

Kiegészül az elmúlt idők egyik legjobb stratégiája, a World in Conflict. A játék a Soviet Assault alcímet viseli, és értelemszerűen az oroszok kapják benne a főszerepet.

E3 2013: Bejelentéssel készülnek a Driver alkotói

A Ubisoft Reflections jelenleg a Watch_Dogs munkálataiban segédkezik, de közben vadonatúj játékukat is kalapálják, amit az idei Electronic Entertainment Expón jelentenek be. Készül az új Driver?

World in Conflict: Soviet Assault

Úgy érezted két éve hiányzott valami a World in Conflict című klasszikusból? Nem megvédeni, hanem inkább a Vörös Hadsereg élén leigázni szeretted volna Amerikát, és a Föld többi alantas népcsoportját? Sarló és kalapács? Megérkezett az első kiegészítő lemez, amely minderre lehetőséget ad!

Friss screenshotok vasárnap délutánra

Vasárnapi felhozatal! Afro Samurai, Bioshock 2, Dragon Age, Guitar Hero, Metal Gear Solid, Red Steel 2, Resident Evil 5, és még jó pár finom falat!

World in Conflict: Soviet Assault - Csak PC-re

A Massive Entertainment stratégiai játéka az eredeti tervek szerint megjelent volna a konzolokra is, ám a fejlesztők bejelentették, hogy csak PC-re érkezik.

Újabb World in Conflict: Soviet Assault kedvcsináló

Újabb előzetest adott ki a UbiSoft, amely megtekintése során egy légi támadás szemtanúi lehetünk, miközben a szovjet elvtársak Amerikát ostromolják.

World in Conflict - a szovjet bevetés indulásra kész

Néhány friss kép kíséretében új trailer érkezett a World in Conflict: Soviet Assaultból. A narrátor ezúttal is a nagyszerű hollywoodi színész, Alec Baldwin.

Csütörtök délutáni galériamánia

Az Aionguard, a Cellfactor, a Red Alert, a Riddick, a Skate, a World in Conflict és a többi finomság mellett még az októberben leállított Tiberiumból is érkeztek új képek!

Ubisoft kézen a Massive Entertainment

Az Activision Blizzard létrejöttekor sok más csapattal együtt a Massive Entertainment "kiárusításra" került - a svéd srácok most a Ubisoftnál találtak otthonra.

World in Conflict: Soviet Assault - levél Amerikából

A PC-re és next-gen konzolokra készülő World in Conflict: Soviet Assault legújabb előzetes videójában az egyik főhős kedvesének írt levelét hallgathatjuk meg.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.