Már forgatják a Need for Speed-filmet

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Nagyobb fordulatszámra kapcsoltak a Need for Speed-mozifilm alkotói. Az adaptációt csak februárban jelentették be, de már forgatják Georgia államban. Reméljük, hogy nem kapkodják el.

Az EA és a Dreamworks koprodukciójában készülő Need for Speed-film jeleneteit már forgatják a Georgia államban található Maconben. A helyi hírmagazinok számoltak be arról, hogy a városban több utcát lezártak a napokban a munkálatok miatt. A filmet még februárban jelentették be, s a gyártó alig három hónappal később már a tettek mezejére lépett.

A főszereplő egy feltörekvő fiatal versenyző, bizonyos Jesse lesz, akit a Breaking Badből ismerős Aaron Paul alakít. Az illegális futamokat egy pénzes kurafi szervezi, akit pedig Michael Keaton formál meg. Vélhetőleg egy akciódús, autós popcorn-filmet kapunk a pénzünkért, mely hűen követi az NFS-széria mostani hangulatát. Tuningverdák, női mellek és száguldás - nem is kell több.

24.
24.
markoci555
#3: az fordítva volt nem? elsőnek volt a film aztán egy hasonló nfs jött ki
23.
23.
markoci555
én a legelső halálos irambant láttam, meg a Tokiósat, egyik sem az a húde film, még láttam gondolom pár másikat, de olyan szinten nem hagytak nyomot bennem hogy többet meg se nézek ilyesmiből
22.
22.
Gunner23
Aaron Paul csak Jesse nevű szereplők eljátszását vállalja el vagy mi van?:D
21.
21.
s808
szerintem van benne lehetőség, kár, hogy belétek nem szorult egy cseppnyi képzelőerő sem és csak fikázni tudtok mindent.
20.
20.
gnossos
#19
A halálos iramban cím már elhasználódott, gondolták átnevezik az új részt.
19.
19.
SwordFish
Neee megint egy halálos iramban...
17.
17.
PAtr0n
Hát nem tudom. Szerintem a Halálos Iramban már előtte az összes ilyen puskaport.
Attól még nem lehet rossz, de ha az lesz benne, hogy 10 mp-ként azt mutatják, hogy rakja 72..dikbe az autót kuplung nélkül, és tövig nyomja a gázt minden kanyarban, akkor inkább ne is erőltessék.
16.
16.
giga321
Egy warezt megér. Mondjuk attól függ mennyire lesz jó a trailer lehet moziban nézős lesz. Fast 6 meg nagyon várós mert Èn anno csalódtam a 4. részben és félve ültem be az 5.-re de annál nagyobbat csalódtam persze pozitívan. Szóval felőlem jöhet még akár Fast 7-8-9 stb + ez a film is.
15.
15.
norbi1989
Ennél még van lejjebb?
12.
12.
Kleppi
Ha az mw"1" lenne megvalósítva oké annak van sztoia de ezeknek a mai nfs-eknek? mi?mi?emberek?
9.
9.
Game Fan
"hűen követi az NFS-széria mostani hangulatát" Akkor nem inkább Burnoutnak kellene hívni és Paradise Cityben játszódnia? :D vagy arra céloznak hogy egy focus sport lenyom egy mclaren F1-et esetleg hidakról fognak ugratgatni? :D BTW, a fast and the furious is akció film lett mintsem autókról szóló "underground" autós élet bemutatója. Esetleg a tokiói hajszát sorolom ide meg az első két részt de a többi.... Emberek :D
7.
7.
greenmelon
#2: De jó, hogy te ekkora jóstehetség vagy...
6.
6.
Elyas
Ès akkor mivan ? Mindig jó faszán tuningolt kocsikat làtni :D
5.
5.
sunstreaker
3.
3.
Dr_Durden
LOL, Need for speed film. Most nem azért de ezt a filmet már leforgatták párszor. Elösször 2001ben és The fast and the furious-nak hívták.... megélt már pár epizódot a sorozat.
2.
2.
sunstreaker
ugyis egy kalap szar lesz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...