Jön a Frostbite motor mobilos változata

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts ugyan még nem jelentette be formálisan a dolgot, de a hivatalos honlapján már ott figyel a lényeg: mobilos változat készül a Frostbite engine-ből, és állítólag szuper látványt biztosít majd.

A Frostbite motor hivatalos weboldalán olvasható az az infó, hogy "a nagyobb mobilplatformokra" is elkészül az engine - a Frostbite Go nevet viselő változat így valószínűleg iOS-re és Androidra jöhet. Sokat nem tudunk még a mobilos motorral kapcsolatban, hiszen be sem jelentették formálisan, ettől függetlenül az oldalon "valódi Frostbite-élményt" ígérnek okostelefonokon és tableteken. (És valószínűleg az androidos konzolokon is.)

Mindez azért érdekes, mert az Electronic Arts legtöbb játéka a Frostbite engine-re épül majd a közeljövőben, így a Battlefield 4, a Dragon Age III és az új Mass Effect is használja majd a DICE motorját. Az azonos elnevezés pedig nyilván nem véletlen: valószínűleg a kiadó fejlesztőinek nem lesz különösebben nehéz dolguk, mikor mobilokra akarják portolni a legújabb munkáikat.

Ennek fényében különösen érdekes, hogy az EA gyakorlatilag lemondott a Wii U-ról: mint mondta, a Frostbite engine nem támogatja a Nintendo konzolját, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben mintegy 15 EA-címtől biztosan elesik majd a platform.

19.
19.
greenmelon
#18: Menjél verd ki a PC-dre akkor. :D
14.
14.
ultra pc
Nekem még gombos telom van,és ingyen se kéne semmilyen okostelefon(ha kapnék ingyen abban a pillanatban adnám el legyen szó:S4-ről vagy bármiről).
12.
12.
11.
11.
#9: Egyet értek. Többször próbálkoztam mobilon játszani, de kb fél nap után feladtam. Nem tudom megszokni a gombok hiányát.
10.
10.
bence51
Srácok,srácok,srácok...eggyetlen dologban bízok - és amiben látok értelmet az egy PsVitás verzíó. Analog karok nélkül ( nem ilyen utángyártott blutuszos iphone kiegre gondolok) a játékélménye egy olyan játéknak, ami komolyabb és precízebb irányítást kiván, (Ala Fps-ek vagy Autós játékok) egy nagy nulla. Csak remélni tudom hogy nem csak Mobilokra hanem "Mobil" játékgépekre is jön.(Konkrétan Psvitára gondolok ismét, 3DS kiesik egyetlen analog karja miatt és gyengesége miatt is)
9.
9.
#2: Azért mert a mobiljátékok (mindegy h android vagy iPhone vagy Win) szarok és csak hülyeségeket lehet kezelni a tapiképernyővel :)
7.
7.
mdr88
#4: Mert a Super Mario-ért nem tudnánaé ezreket elkérni :) nem tudom sziPhone-ra mennyibe fájnak az EA játékai, de Androidon alaphangon 1000-1500 egy játék...
5.
5.
mdr88
#2: Kérdésedben elrejtetted a választ: "csak mert a világ 70% az van"
Tetszik- nem tetszik ez van... amíg a WP-nek nem lesz nagyobb térfoglalása a piacon addig sok mindentől el fog esni sajnos
4.
4.
Stranger
Telefonra miért nem elég egy super mario...
3.
3.
Fight!

Most ez csak telokra vonatkozik vagy ps vitàra is?
2.
2.
HerodPK
Csak azt nem értem miért nem fejleszt senki Windows telora. mert nem szar és mint 1 gép fejlesztési lehetőség szinte korlátlan helyette nyomatják az Android szart meg a többit:(( csak mert a világ 70% az van. és főként nem azért mert használja hanem mert divatmajom és Iphone kel neki :( Ez a világ tele van csalódásokkal, hogy az ember nem veszi észre a potenciált valamiben :((( de mivel Bf es vagyok kell valami szar amin elfut majd mert a win telom nem csipázná tuti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...