E3 2013: Jön a konzolos Wargaming-játék is

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 29.
  • Teaser
Link másolása
Mint tudjuk, a World of Tanks fejlesztői megvették a F.E.A.R. 3 készítőit, az azóta Wargaming West néven működő csapat pedig már dolgozik az új játékán, ami nem mellesleg a Wargaming első konzolos címe lesz.

A Wargaming januárban jelentette be, hogy felvásárolta a F.E.A.R. 3-at is jegyző Day 1 Studiost, a csapat azóta Wargaming West néven tevékenykedik, a még bejelentetlen projektje lesz a Wargaming első konzolos játéka.

A Wargaming mai bejelentése szerint mások mellett ez a cím is bemutatásra kerül az idei E3-on, és bár ennél több részletet nem közölt, joggal bízhatunk benne, hogy némi gameplay látnivalót is magukkal hoznak a srácok.

És kik azok a mások? Nos, természetesen a World of Tanks és a World of Warplanes kint lesz Los Angelesben, és ha minden igaz, végre a World of Warships is bemutatkozhat a nyilvánosság előtt...

4.
4.
alphard
Day 1 Studios a megvásárlásuk elött a Reign of Thunder-t kalapálták, egy Mechwarrior Online szerű MMO lett volna az is. Mech Assult fejlesztőiként a téma nem áll tőlük távol, s ki tudja milyen szinten álltak vele a felvásárláskor. Jelenleg is a weboldaluk ami a WG oldalára kalauzol egy igencsak viharos háttérrel bír hátérből kisejlő mech alkatrészekkel. Szerintem van rá esély, hogy annak átirata jön ki konzolokra. Mechwarrior Online-ra pedig nagyon ráférne egy rivális játék, elvégre a Hawken teljesen más stílus.
1.
1.
simon 555
Engem a War Thunder jobban meggyőzött.
Abból is fog jönni majd tankos meg hajós is a repülők mellett ráadásul jön PS4-re:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...