E3 2013: Jön a Stronghold Crusader 2

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A várépítés rajongói örülhetnek, hiszen tizenegy év után folytatás kap a Stronghold Crusader. A stratégiát a Firefly Studios kalapálja, csakúgy, mint a nívós elődöt. Építsük fel álmaink erődjét, s verjük vissza az ellenség ostromát!

A Firefly Studios bejelentette, hogy már javában készül a Stronghold Crusader 2, amely folytatja a nagy sikerű várépítős stratégia hagyományait. A Stronghold-sorozat hatalmas sikernek bizonyult: több mint hatmillió példány talált gazdára az elődből és a vadhajtásaiból. A rajongók még mindig imádnak saját várat üzemeltetni, nem beszélve az ostromok precíz levezetéséről.

Természetesen a Stronghold Crusader 2 új grafikus motorral érkezik, elegáns, új harci felülettel, új egységekkel és M.I. által vezérelt karakterekkel. Az eredeti játékot felülmúló epikus csaták várhatóak teljesen új térképeken, egységosztályokkal, csapdákkal és várdesignnal.

Az E3 apropóján megkapjuk az első screenshotokat és trailert is, június 11-én minden érdeklődő látogassa meg a játék honlapját a látnivalókért. A játékosok anyagilag támogathatják a projektet a Gambitiouson keresztül, így ők a zárt bétateszten is részt vehetnek és egyéb tartalmakat is kapnak.

A Stronghold Crusader 2 2013 negyedik negyedévében jelenik meg PC-re.

17.
17.
kukac450
16.
16.
hedzsooo
Jó lenne, ha majd megint szinkronos lenne, kapna magyar hangot is! :D


Tavaly is előszedtem, mint minden évben, a Crusader a legjobb része szerintem is.

Haverokkal, meg Hamachi-n, plusz még valami másik kliensen keresztül is toltam multiba, online a csatákat, jó volt. :)
Az egyik meccset amit haverral toltam, fel is vettem a végéből 1 picikét. :)

https://www.youtube.com/watch?v=bmpjpLPJG1U
15.
15.
kalitka9
a stronghold crusader nagyon fasza game volt ^^ Nagyon jó gépem van így nagyon sok komoly gépigénnyel rendelekző játékkal tudok játszani, de ez midnig is fent volt a gépemen, mivel haverokkal nagyon élvezetes egy játék még ma is! DE nem tudok megbízni a készítőkbe, mert a második érsz és a további részek (kivétel a legend) nagyon szarak lettek :(( Várom mit hoznak ki belőle :)
14.
14.
RaZe_G'
Évekig játszottam a Crusader-el, hatalmas játék volt, nem hittem volna hogy kap folytatást, nagyon remélem ugyanolyan évekre szóló élményt nyújt majd ez is és nem rontják el, mint az Crusader utáni részeket.
13.
13.
Sun9us
Ezt a játékot, én csak 2D-ben, rajzolt stílusban tudnám elképzelni, így 2013-van.
(Persze brutál jó ArtWork-el, + kreativitással.) Minden más, kuka.
12.
12.
Simonus18
Biztosan a Stronghold 3 motorra készült szösszenet lesz, mint anno a SH1-re a Crusader, szóval sok különbség nem lesz köztük, és a 3 nem volt nagy alakítás sajnos.
11.
11.
Cooper911
A Stronghold és a Crusader istencsászár volt. A többi rész kevésbé volt jó. A 3-at nagyon vártam, nem is lett olyan rossz, de mégsem volt olyan jó mint az első rész. Remélem a Crusader 2 méltó folytatása lesz a nagynevü elődjének.
10.
10.
Lorthirash
Nem tudom nekem ezeka Stongholdok sosem tetszettek
akkor inkább age of empire :)
9.
9.
Skyer
Ha nem lesz olyan brutálisan szar, mint a Stronghold 3, akkor bizony várom. Egyébként nekem az összes tetszett, kivéve az említett részt.
8.
8.
Krees
Vegyetek le egy 'bőven'-t, ahonnan tetszik :) (kell egy szerkesztés gomb :D)
7.
7.
Krees
Az első nekem is nagy kedvenc volt, és bár a sivatagos környezett miatt nem tetszett csak a Crusader annyira, mint az első, de bőven a szívemnek bőven várós kategória. A Legends után viszont nem is foglalkoztam tovább a Stronghold szériával, úgyhogy az eszem inkább csak csendben reménykedik.
5.
5.
Avifer
csak ne 3 dimenziós legyen, mert addig volt jó a stronghold még ki nem jött a 2 és az utána lévők
4.
4.
alkos
Hat en meg a mai napig nyomom a Crusadert hatalmas jatek lett anno,csak attol felek hogy elcseszik akar a Stronghold 2 a harmasrol nem is beszelve,mert az hatalmas csalodas lett.
3.
3.
Shannaro
A legelső Strongholdot imádtam a legjobban, de a Crusadert is szerettem. A Stronghold 2 hatalmas csalódás volt, a hármast nem is játszottam. Ha visszatér a gyökerekhez, és biztosítja azt az élményt, mint azok akkor szivesen kipróbálom.
2.
2.
Faszi
Ha fele olyan jó lesz mint az 1-es crusader volt akkor már megér egy próbát.
1.
1.
randall13
Valamiért nem tudom várni a Stronghold 2 és 3 után.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...