Stronghold Crusader 2

A várépítős stratégia 11 év után tér vissza az új résszel.

Tőzsdén a Devolver, a Sony már be is fektetett

Zajlik az élet a Devolver Digital körül. Az indie projekteket felkaroló kiadó a minap tőzsdére ment, amivel többek között a Sony figyelmét is felkeltette, eközben pedig ő maga is újabb stúdiókat vásárolt fel.

Stronghold Crusader 2 - az ostrom kezdetét vette

Már elérhető a Steamen a Stronghold Crusader régóta várt folytatása. A várszimulátort modern látvánnyal vértezték fel és a kampány mellett bizonyára nagy népszerűségnek örvend majd a kétfős co-op és a nyolcfős multi.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha már csak egy hetet kell kibírni az októberi játékdömpingig, a lelkesebbek már most is találhatnak maguknak elfoglaltságot. Főleg a focirajongók örülhetnek, ők most kapják meg az éves FIFA-adagjukat.

E3 2014: Ilyen lesz a Stronghold Crusader 2

A várépítős stratégiák szerelmesei tapsolhatnak örömükben, elvégre hosszú pihenő után visszatér a Stronghold Crusader, amely telesen új grafikus motorral, egységekkel és kifinomult játékmenettel várja az érdeklődőket.

E3 2014: A harmadik videócsokor

Az utolsó gyűjteményünkben olyan címek szerepelnek, mint a Dying Light, a Hitman: Sniper, a Zombies Monsters Robots, az Arena of Fate, a Stronghold Crusader új része vagy épp a Murasaki Baby.

Traileren a Stronghold Crusader 2

A második világháborús stratégiai játékoknál már csak a középkori várostromlós stratégiákat szeretjük jobban, a Stronghold Crusader 2 pedig éppen ebben a műfajban indul harcba idén nyáron.

E3 2013: Jön a Stronghold Crusader 2

A várépítés rajongói örülhetnek, hiszen tizenegy év után folytatás kap a Stronghold Crusader. A stratégiát a Firefly Studios kalapálja, csakúgy, mint a nívós elődöt. Építsük fel álmaink erődjét, s verjük vissza az ellenség ostromát!