E3 2013: Infók és látnivalók az EA Sports játékairól

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 10.
  • Hír
Link másolása
Egy kalap alá vesszük az EA Sports közelgő sportjátékainak információit, szó lesz a nagy visszatérő NBA Live 14-ről, a Madden NFL 25-ről, a FIFA 14-ről és a most bemutatkozó UFC-ről is.

Andrew Wilson az EA sportjáték-divíziójának fejese színpadra lépett a kiadó E3-as sajtótájékoztatóján, majd az EA Sports múltjáról tartott rövid montázs után felvezette a next-gen gépekre érkező címeket. Közös bennünk, hogy mindegyiket a vadiúj Ignite Engine hajt, amely emberi intelligenciával, fejlett mozgásanimációval és élő világgal vértezi fel a játékokat.

NBA Live 14

A nagy visszatérő, amely úgy támadt fel, mint főnixmadár a hamvaiból. Az NBA Live 14-et valódi kosarasok mutatták be, a játékban már a labda fizikája is jelentősen javult, például már nem ragad a játékos kezéhez. A produktum minden alkalommal új élményt nyújt, ahányszor csak kézbe veszed a kontrollert.

Madden NFL 25

A játék huszonötödik szülinapjára generációváltás dukál. A next-gen verzió még okosabb lesz, mint az elődje (istenem, milyen elcsépelt...). A lineman eltolhatja az egész sort, az Ignite-nek köszönhetően igazi részletgazdagság vár ránk, míg az M.I. úgy muzsikál, mint a sztárok a valódi életben. A játék ősszel jelenik meg Xbox One-ra és PS4-re, míg a kurrens konzolokra augusztusban.

FIFA 14

Drake, a rapper azt nyilatkozta a játékról, hogy ez lesz a leghitelesebb futballjáték a történelemben. A játék elemzi, hogy miként mozgunk a pályán, táncolhatunk a védők közt, számos új készséget tanulhatunk, pont úgy, mint a valóságban. A fókusz a pontosságon van és az ösztönök visszaadásán. A játék ősszel érkezik PC-re, next-gen és kurrens konzolokra.

UFC

Végre lehullt a lepel az EA Sports UFC-játékáról is, amely még mindig nem kapott számozást. Dana White, a széria elnöke vezette fel a címet az EA buliján, nagy hangsúly lesz az MMAi névre keresztelt intelligencia-rendszeren, ahol a bunyó közepén bármikor stratégiát válthat az ellen. A motor pedig lehetővé teszi, hogy a bekapott pofonok szinte már nekünk fájjanak, az egész test eldeformálódhat a durva sérüléseknek köszönhetően. Az UFC jövő tavasszal jelenik meg.
 

5.
5.
Giggsy
Bakker, az NBA Livenál még a trailerben sem képesek valós mozgást modellezni...
4.
4.
tjames
3.
3.
theRealkoeman
Az NBA érdekel a legjobban. Kizártnak tartom, hogy a 2K-t lenyomja majd.
2.
2.
Ghost16
Az ufc jöhetne pc re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...