EA Sports UFC PS4, XBOXONE

Az EA Sports első UFC-játéka.
Típus: MMA, Sport, Verekedõs

EA Access - a jövő héten ingyenes a goldosoknak

Az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hét folyamán térítésmentesen kipróbálhatják az EA Access szolgáltatást, így január 24-ig nem kevesebb, mint 14 játékot nyüstölhetnek kötöttségek nélkül.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

EA Sports UFC - Bruce Lee már ingyen van

A kiadó karácsonyi ajándékaként immáron térítésmentesen hozzájuthatunk az EA Sports UFC Father of Mixed Martial Arts, Bruce Lee DLC-jéhez az Xbox Live-on és a PSN-en. A csomag korábban előrendelői ajándék volt.

Márciusban jelenik meg a Battlefield: Hardline

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Battlefield: Hardline, ez az EA legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentéséből derült ki. A Star Wars: Battlefront 2015 utolsó negyedévében, a Battlefield 5 pedig 2016 végén érkezik.

Brit toplista: élen nyitott a Sniper Elite 3

Az uborkaszezon előtti hét még hozott néhány érdekes megjelenést, ezeknek azonban csak részben sikerült felkavarniuk a brit toplistát. A Sniper Elite 3 jól szerepelt, az élen kezdett.

Brit toplista: első helyen az EA Sports UFC

Három hét és az EA Sports UFC megjelenése kellett ahhoz, hogy Watch Dogs lekerüljön a brit toplista éléről. Aggodalomra semmi ok, a második helyet még így is megszerezte a Titanfall előtt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem szereted a sportjátékokat vagy a szimulátorokat, ez nem a te heted lesz, túl érdekes játékmegjelenésre nem lehet számítani a napokban. Alternatívának marad a meccs- és filmnézés.

E3 2014: A második videócsokor

Az expó második napja sem múlt el nyomtalanul, olyan játékokról mutathatunk mozgóképes anyagot, mint a The Crew, a GRID Autosport, a Splatoon, a Madden NFL 15 vagy épp az Evolve. Többek közt, persze.

E3 2014: Terítéken az EA sportjátékai

Az Electronic Arts sajtókonferenciáján nagy hangsúlyt kaptak a sportjátékok. Most már tudjuk, hogy a FIFA 15 szeptember 26-án érkezik, de friss nyalánkságok landoltak az EA Sports UFC-ről, az NHL-ről és a Maddenről is.

Kedden érkezik az EA Sports UFC demója

Az EA Sports legutóbbi Twitter-bejegyzése szerint június 3-án tölthetjük le a ketrecharcos cím kipróbálható változatát. A demóban egyetlen meccset nyomhatunk végig, viszont a főbb fícsöröket így is letesztelhetjük.