E3 2013: Free-to-play lesz a Killer Instinct

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 11.
  • Hír
Link másolása
A Double Helix Games rebootolja a Killer Instinctet, amelyért alapesetben nem kell fizetnünk Xbox One-on, igaz, csak egyetlen karakterrel nyomulhatunk. Minden további harcosért ki kell nyitnunk a pénztárcánkat.

A tegnapi Microsoft-konferencián jelentették be, hogy rebootolják a Killer Instinctet, már viszont világossá vált, hogy a bunyós cím free-to-play lesz. Az ingyenes hozzáférés csupán egyetlen karakterre szól, Jagóra, így minden további harcosért fizetnünk kell. Az még nem világos, hogy pontosan mennyiben fájnak az újabb résztvevők, de a Microsoft jól kalkulált, elvégre a rajongók biztosan nem érik be egyetlen karakterrel.

A Double Helix játékában lesznek régi és visszatérő hősök, mindenki két életerőcsíkkal rendelkezik, ismét lesznek nagy kombók és a Combo-Breakers. A Killer Instinct az Xbox One nyitócímeinek sorát erősíti, megjelenése novemberben várható.

14.
14.
Kocsis92
#13: ismétlem: semmit! nem tudunk az árakról
13.
13.
kocsis vigyázz mert téged atbas**ak :-)
10.
10.
Dreadlox
#8: ez egyáltalán nem free to play, a free to play az hogy szabadon játszhatsz a játék teljes valójával, ám ha extrákat akarsz fizetned kell érte, márpedig egy VEREKEDŐS játéknál nehogymár a karakterek, a légyeges tények legyenek fizetősek... ha pl pályák, zenék, kosztűmök netán nagyonspéci mozdulatokat lehetne pénzért venni az még csak csak beleférne, node ha magát a magját nem adják f2p keretek közt akkor mi értelme? ez kb olyan mintha egy f2p mmo-ba lenne 5-10 kaszt amik közül lehetne válogatni, de mivel nem csengettél a karvajoknak, ezért 1 kasztot kapsz( az is healer) és semmi mást,ezenfelül nem tudom mit fognak még lekorlátozni, de fix hogy lesz olyan hogy "bossfight? $20"
9.
9.
Dreadlox
na ez kéremszépen márketing, régen megvettél egy teljes játékot és csak 1x kellett fizetni érte, ma megkapod ingyen az exet, de ahoz hogy tudj is játszani darabokba kell megvenni 2-3x olyan drágábban... gratulálok pénzéhes majmok.
8.
8.
simon 555
#5: Eddig sajnáltam, hogy nem jön PS-re, de ez most elmúlt...
Nagyon hülye üzletpolitika. Vannak jó F2P játékok, de ez hülyeség.
Ha meg akarom venni az összes karaktert akkor valószínűleg drágább lesz mintha kiadták volna dobozosan...
7.
7.
Exinor
#6: Engem teljesen letört az új Killer Instict. Először az Xbox exkluzivitás, most meg ez.

Kocsis: nem lemezes játék lesz, kb 10-15 euróból meg lehetne oldani Arcade címként és mindenféle hülye megkötés nélkül lehetne játszani vele, ennyit simán érne is a játék. Most mi lesz? Az emberek nagy része ugyan azzal a karakterrel fog játszani, ha meg mindent meg szeretnél nyitni kb másfélszeresébe fog kerülni az egész, mint amennyinek lennie kellene.
Vannak nagyon jól működő f2p játékok ahol nem szenvedsz igazi hátrányt (League of Legends), de ez így nem az.
6.
6.
DON GONDOCS
HÁHÁ amilyen kellemes meglepetés volt a bejelentése annyira bűzlenek a tények. tapsvihar
5.
5.
Kocsis92
free 2 play: ingyen játszható. nyugodtan játszhatsz vele amennyit akarsz ingyen. bárki ellen.
nehogymár az is baj legyen, hogy csak a számodra tetsző karakterekért kelljen fizetni.
3.
3.
TheBigBoss
2.
2.
Exinor
Ha még valami pontot kapnál a lejátszott meccsekért és abból is vásárolhatnál karaktert, de így ennek semmi értelme. Még egy demoban is legalább 2-3 játszható karakter szokott lenni.
Erős túlzás az a f2p.
1.
1.
EBR2000
Ez aztán értelmes! Egy karakter??? Na ne már! Én aztán nem fizetnék a karakterekért ha nem egy játékban vannak benne! Ez olyan illúzió romboló! F2p de azért fizess hogy játszál mert a karaltered csak egy kombót tud...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...