E3 2013: Ilyen lesz a standalone DayZ

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 12.
  • Videó
A Bohemia Interactive tolmácsolásában megnézhetjük az önállóan is futtatható DayZ első játékmenet-felvételét. A VG247 birtokába került videón szemrevételezhetjük a loot-rendszert, az interfészt és a környezetet is.

Az E3-on kiállított demó érdekességeit Matt Lightfoot, a Bohemia munkatársa tolmácsolja nekünk. Ha kíváncsi vagy, hogy a zsákmányszerzés mikéntjére, a karakterünk kinézetére és felszerelésére, valamint a HUD-ra, csekkold le a videót. Amúgy a zombik mellett el is osonhatunk, tudtátok?

A DayZ-nek még nincs dátuma, a Bohemia teljesen újjáépíti a játékot, MMO-szerű kliensben tehetjük magunkévá valamikor a jövőben. A félkész portot elfelejthetjük.

8.
Tabornok8
#7: Bár amennyi kólát iszik a játékban mindenki nem csodálom, hogy eltört a lábam...
7.
Tabornok8
Megvettem akciósan a Combined Operations 15 euroért hogy majd ezek az apró hibák nem fognak zavarni, hát tévedtem többször haltam meg a bugok miatt a játékban mint ahányszor megöltek!! csak a saját kocsi 3x ször ölt meg 1x a hajóm 1x meg maga a föld tehát futottam az erdő közepén eltört a lábam és valahog y meghaltam (nem medve csapda volt!) 1x a 3. lépcsőfokról sétáltam le kb 30cm estem és eltört a lábam, és baromira elvette a kedvem, azóta nem is játszok. Remélem az önálló játék és a mod ég és föld lesz!
4.
Cooper911
Olyan érzésem van mintha a régi operation flashpoint-ból csinálták volna ezt a játékot,csak jobb textúrákkal.
3.
mrfire
#1: Nagyon nem jó :P, Ilyen állapotban nem kéne még mutogatni, vagy hasonló a színvonalra lehet majd számítani a végén? Nekem a Fallen Earth sem tetszett a videók alapján, ki nem próbálnám, ez is jó úton van a felé.
2.
Vanorb
Az ajtónyitás az még jó szerintem, de a zombik futása és mozgása tényleg nevetségesen sz*r. :D
1.
markoci555
rengeteg benne a f*szság, pl ajtó nyitása, zombik mozgása, zombi belemegy a falba stb. ez mennyire van kész? XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...