E3 2013: DayZ konzolokon is?

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 14.
  • Videó
Link másolása
A májusban a Mount Everest csúcsát is megmászó Dean “Rocket” Hall elmerengett egy sort a DayZ esetleges konzolportjairól. Ha választania kellene, mindenképpen a PS4-re jelentetné meg a zombis címet.

Hall az Eurogamernek elmondta, hogy már a Microsoft és a Sony is megkereste a csapatát a DayZ lehetséges konzolportja kapcsán. A játék atyja szíve szerint a Sony masináját választaná, mert a japánok nagyobb teret  engednek a független fejlesztőknek. Szerinte a Microsoft mostanság elfelejtette megemlíteni, hogy támogatja az indie címeket.

Egyébként minden apró frissítésnél (ami egy multira kihegyezett alkotásnál gyakori eset) tízezer dollárt kell leperkálniuk a konzolgyártónak, szemben a Sonyval, aki nem kér pénzt a patchek közzétételéért. Az Xbox One és a PS4 architekturális különbségek nem vészesek, ha az egyiken futna a DayZ, akkor a másikon is. A nagy kérdés az, hogy melyik gépre érné meg portolni a játékot, s a fenti tények alapján egyértelműen a PS4 felé billen a mérleg nyelve. De csak akkor, ha a PC-s verzió elkészült.

Az E3-ról származó gameplay felvételünk is van:

6.
6.
daknine
Most miért kell fikázni ezt a játékot amikor még nagyon korai alpha? Most nézzetek rá a régi Minecraft alpha verziójára is és a mostanira...
2.
2.
lesik20
#1: Ja.. minden idok talan eggyik legjobb Modja (Tán a Counter Strike utan)... kinek kellene.... foleg ilyen felturbozott valtozatban... pfff... bolondbeszed
1.
1.
Tokodboy
Ezért aztán nem kár, ha nem jön ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...