Közel 700 kép a FFXIV: A Realm Rebornról

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 17.
  • Képek
Link másolása
A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn bétája immáron a PS3-tulajok számára is nyitva áll. A próbalehetőség harmadik fázisából származó képek felkerültek az internetre, így már Te is belenézhetsz az MMORPG-be.

Egy bétatesztelő alaposan dokumentálta az átélt kalandokat, s nem volt rest 676 screenshotot felpakolni a Flickr-csatornájára. A képözön bőven az elvárt mennyiség felett van, így eszünkbe sem jutott a látnivalókat egyenként feltölteni a galériánkba, helyette egy linket közlünk, ahonnan bárki megtekintheti a shotokat.

Az alapos megújuláson átesett Final Fantasy XIV Online augusztusban jelenik meg A Realm Reborn alcímmel PC-n és PS3-on.

4.
4.
Spaceghost
Kaptam beta kulcsot a PC verziohoz. Ami meglepett, hogy valóban a városokban tömeg volt már az elején és tartotta a 50-60 fps-t egy középkategóriás gépen maximum beállítások mellett. Viszonyítás képpen a WoW ilyenkor szokott leesni 10 fps-re. Viszonylag szép is a játék, de azért lehet látni, hol csaltak a grafikával. Viszont egyszméletlenül unalmas a játék, a harcrendszer lassú, túl sokat kell szöszölni mindennel, úgyhogy rövid időn belül fel is hagytam azzal hogy tovább játszak vele.
2.
2.
simon 555
#1: Ezek ingame képek. Sajnos PS3-on elég rosszul fut a béta:S Még 30 FPS sincs...
1.
1.
akifourteen
Szepen nez ki vagy csak a kepek szepek ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...