Ingyenesen tölthető a Fable III

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 18.
  • Hír
Link másolása
Ingyenesen letölthető a Fable harmadik része, de csak az Xbox Live Gold-előfizetői számára - így készül a Microsoft a júliusban induló "havonta két ingyen játék" című történetre.

Azt még valószínűleg a legelvakultabb Xbox-rajongók is elismerik, hogy a PlayStation Plus jó dolog, júliustól viszont már nincs annyi okuk irigykedni: a Microsoft minden hónapban két játékot tesz majd ingyen letölthetővé az Xbox Live Gold-előfizetői számára, első körben az Assassin's Creed II-t és a Halo 3-at kapják meg a játékosok.

De addig is lesz mivel játszani, valószínűleg a kezdeményezés népszerűsítése végett június 30-ig ingyenesen tölthetjük le a Fable III-at, a megkötés pusztán annyi, hogy Gold-előfizetőnek kell lennünk. A szemfülesek egyébként az E3 óta élhetnek a lehetőséggel, akkor viszont - a Microsoft sajtókonferenciája előtt - még nem lehetett tudni, hogy direkt vagy véletlen akcióról van-e szó.

Köszi, kandras!

79.
79.
crashpipi
No, felvettem a kapcsolatot a hivatalos support-tal. Hiába csináltam meg a fiókom költöztetését US-ból magyarra az Xbox.com-on, az nem megy automatikusan, hiába állítják, hogy 3 havonta lehet. Még egy embernek le kell okéznia. Mivel én magyarról váltottam 3 hónapja US-ra, nem engedtek vissza, mivel azt írták ez nem arra való, hogy kedvünkre költözgessünk, hanem arra, hogy ha ténylegesen elhagyjuk a régiót, honosíthassuk a fiókunkat oda. :( Nem engedtek vissza, maradtam US fiókos. (pedig az automata emailt megkaptam, hogy sikeres a migrálás)
Azt írták, hogy csináljak egy magyar fiókot pluszba, amit vásárlásra használok csak és játszak az US accountommal!
Ez már milyen duma??? Akkor legalább írták volna le, hogy nem jöhetek vissza! :/// Az itteni Daks féle cikk miatt próbáltam ki... de ráb...tam.
Jó jó, hogy nem nagy cucc csinálni egy magyar fiókot és a leszedett cucc, egy azon Xboxon úgyis megy a másik fiókom alatt is, de Gold csak egy helyen vagyok!
Hú, de elegem van a Microfosból! Le is mondtam a One-t, idén PS4 lesz! :/// Dacból.
78.
78.
Csoki80
#76: Azért nem mindegy, mert másik tárolóból kapnád a játékod és akkor Urbul beszélnének benne és szecsuániul lenne feliratozva, vagy csak simán angolul.
Ebben a régióban meg magyarul van.

Aki meg el van utazva annak, vissza kell költöztetnie a gépét magyarlandba.
Három havonta lehet költöztetni.

A legrosszabb az egészben, hogy a madzsarsoftnál sajnos nincsenek a jó kis indie játék letöltési lehetőségek. De legalább amit leszedtem eddig az műxik.

Amúgy pont megakartam venni a Fable III-at kapóra jött. :-)

PS tulajok írjanak már a + az hasonló mint ez?
Ott miket adtak mondjuk az elmúlt időszakban és az mennyibe kerül?
köszi ;-)

77.
77.
rozi07
#76: de ez botrany ha fent van us store-on is ugyan ugy akkor miert nem szedhetem le onnan? FUCK LOGIC
76.
76.
UrbyG
#75: Nem megy... Én is próbáltam de sajnos IP-t nézik úgyhogy, csak magyar regióval tudod letölteni. Bár nem értem, hogy ennek mi értelme ha ingyenes akkor mindenhogy és meindenhol legyen ingyenes ne csináljanak ilyen f*szségokat...
75.
75.
rozi07
Letudta mar valaki tolteni us reggel?
73.
73.
lesik20
#71: A PSN+-on meg havonta kapsz 4-5 játékot és nem ezer éveseket
72.
72.
Gery8922
ez köszönetet érdemel
71.
71.
Gery8922
ez de kemény 2 ingyen játék XD havonta !!!!!!!!!!!!!!!!!
nem is kell többet gamet vennem :PPPPP
70.
70.
UrbyG
#46: Köszi az infót! :)
69.
69.
JackBauer
#43: flashelt xboxon is müködhet a live
67.
67.
crashpipi
Pfff... ha belépek az xbox.com-on a saját fiókomhoz és ránézek a számlázási infókra, ott azt mutatja, hogy még us accountom van, viszont 12-én megkaptam az emailt a Microsofttól, hogy sikeresen migráltam. :/// "Dear XY,
This mail is confirmation that you successfully switched your XBOX Live account from United States to Hungary .
Your subscription to Gold – 1 Month in United States has been cancelled on Wednesday, June 12, 2013. In the meantime 1 month(s) has been exchanged from your subscription to Xbox LIVE Subscription Transfer in Hungary .
Thank you for using Microsoft Online Services.

Xbox LIVE Team"
66.
66.
crashpipi
3 havonta lehet migrálni. Asszem itt is volt róla egy cikk. Olvass utána!
65.
65.
rozi07
#64: azt nem tudod veletlen hogy a migralas hogy van? eltoroltek mar azt az 1 evet?
64.
64.
zimonyini
#62: Az nem lehet gond, az előbb jöttem magyarra UK-ról, és letöltöttem. Talán az lehet a baj, hogy a számlázási címednél esetleg USA irányítószámod van talán?
63.
63.
negyven2
A VPN/Proxy trukott csak PC bongeszobol erdemes megcsinalni. Kell egy az adott orszagbak megfelelo proxy cim vagy pl free vpn szolgaltatas. De hiaba tudod megvenni es ezutan a konzol hiaba tolti le sajnos egy hasznalhatalan (corrupted) jatelot kapsz. Ha viszont magyar acc es IP rol se enedi se megvenni se letolteni akkor keresetek a supportot.
62.
62.
crashpipi
Ha meg pc-n keresztül próbálok vásárolni, akkor ezt a hibaüzit kapom: "Sorry! Your purchase cannot be completed at this time. Please try again." Nem értem. Eddig mindig tudtam vásárolni. Ha azt választom, hogy próbálja az MS pontokból "megvenni", akkor is ezt kapom.
Okozhat az gondot, hogy pár napja migráltam haza a magyar live-ra az US-ről???
61.
61.
Kleppi
Eddig is ingyen volt,a torrent a barátom XDDDD
60.
60.
crashpipi
Nem értem. Magyar Live-on vagyok, Hungary location és Gold és azt a hibaüzit kapom, hogy a régiómban nem elérhető.
59.
59.
rozi07
#46: vpn/proxy trukkot hogyan lehet csinalni?
58.
58.
rozi07
#52: te neked hogy sikerult?
57.
57.
rozi07
Sracok amerikai regem van es ha belepek a games reszhez irja h fableIII free with gold de en is hibauzenetet kapok. Ms pontra meg at se tudom allitani mert mar alapbol azon van. Valaki valami otlet, segitseg v valami?
54.
54.
Tommy74
Ja, csak olvasni kellene, ahova először dob az a demo...
49.
49.
jonyjok33r1991
#23: Igaz igaz nekem is sikerült :) thx
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...