Season pass is váltható a Killer Instincthez

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 19.
  • Hír
Link másolása
Nem mindenki örül az ötletnek, hogy a múlt héten bejelentett Killer Instinct free-to-play modellben lát napvilágot, mivel csak egyetlen karakter lesz ingyenes. A többiek akár season passt is vehetnek.

A Double Helix Games bejelentette, hogy a Killer Instincthez season passt is vásárolhatnak a rajongók, így a minden karakterhez hozzáférhetnek a megjelenés után. Mint ismert, a bunyós cím alapesetben free-to-play lesz, ám az ingyenes hozzáférés csupán egyetlen játszható hőst, Jagót tartalmazza.

Torin Rettig, a játék producere a Polygonnak elmondta, hogy a legtöbb lemezes verekedős játék hatalmas karakterfelhozatallal (nem ritkán 40-50 harcossal) lát napvilágot, ám a játékosok többsége rengeteg hőssel nem játszik. A fejlesztők célja az, hogy csak annyi bunyóssal bővítik a játékot, amennyire igény mutatkozik és mindegyikük közönség-kedvenc lesz. Magyarul: mennyiség helyett a minőségi kínálatra mennek rá.

Ha egyetlen karakterről sem akarsz lemaradni, de nem szeretnéd egyenként megvásárolni a őket, akkor a season pass jó választás lehet. Árról még nincs információnk.

A Killer Instinct az Xbox One nyitócíme lesz.

10.
10.
M.invisible
A hír elmaradásban van a nyilatkozatok frisseségének tekintetében. Ugyanis a demo verzió lesz csak F2P, ami azt jelnti, hogy Jago-val végigtolhatod az egész játékot a DEMO verzióban!
Amúgy meg lemezes verzió lesz, bár mint tudjuk a One játékok esetében, es semmit nem fog érni.

A másik, amit előttem is pedzegettek itt, hogy Double Helix fejleszti... Amikkel eddig kijöttek, azok fényében nem túl bíztató, hogy náluk van a cím. E3-on próbálgatta a játékot pár EVO-s arc, és a véleményük a harcrendszerről nem volt rózsás. Legalábbis a karakterekre jutó mozdulatok és kombók számának tekintetében nincs eleresztve a program.
Természetesen végkövetkeztetést felesleges levonni a kész cucc megjelenése előtt, viszont ezek a dolgok egyenlőre nem éppen pozitívba hajlítják a mérleg nyelvét.
9.
9.
aordog
A 95- ös Snes Killer Instick, majd a kêsöbb N64- re megjelent jäték hatalmas siker volt.
Ez volt az a jäték, ahol minden szereplöt imädtam.
Most a készítök meg jönnek a hülye kifogäsokkal!
Azért van egy, mert.....
Aki ezt beveszi, mär bocs, de az is hülye....
Ez csak a pénzröl szol, semmi mäsrol!
Nincs lemezes verzio? Nem gond!
Viszont az igen, hogy nincs lehetöség a teljes karaktert elérni, majd egy olyan ärban, mint amennyibe a többi One game kerül.
Ez több, mint pofätlansäg!
Ha ez megjelenik, akkor majd kérek ide egy olyan embertöl kommentet, aki minden karaktert megvett! Kiväncsi vagyok a végén ez mennyi lenne...
7.
7.
thelegendary
#6: Legalábbis a cím miatt... semmi se garantálja hogy hozza a 1995 ös játék hangulatát.
6.
6.
thelegendary
Ez az egyetlen cím ami miatt irigykedésre volna okom....
4.
4.
Torque
Ez biztosan remek lesz, hiszen olyan remek címeket köszönhetünk a Double Helix-nek, mint a G.I. Joe: The Rise of Cobra, Green Lantern: Rise of the Manhunters, és a Battleship the Game. Alig várom.
3.
3.
Sanyeszpaloc$
#2: :D az a vidi jó volt hehe
2.
2.
strike19
#1: "A mi időnkbe ezt demo-nak hívták! "-OW Shirin
1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon jó játék lesz. A grafika is nagyon tetszik. A free-tp-play kicsit erős jelző szerintem, mert azért elég sok megkötés van,pl.: csak egy karakter.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...