Mobilos Colin McRae Rally a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A történet úgy kezdődött, hogy a Codemasters elkezdett valamit teaselni. Senki nem tudta, hogy mit, de abban mindenki egyetértett, hogy ez Colin McRae Rally lesz. És erre tessék: jön a mobilos Colin McRae Rally.

A Codemasters először az alábbi teaser képet tette közzé a Twitter-csatornáján, sok kommentárt nem fűzött hozzá, de viszonylag egyértelmű volt: június 27-én, vagyis holnap valamire nagyon oda kell figyelnünk:

A rajongók azt is hamar meg tudták állapítani, hogy a bejelentésnek köze lesz a Colin McRae Rally-sorozathoz, és valóban: az új-zélandi App Store már le is lőtte a poént, mégpedig azt, hogy a Colin McRae Rally mobilos változatáról van szó.

A játék alapjául a Colin McRae Rally 2.0 szolgál majd, 30 pálya és 4 autó lesz benne. Ja, és a legjobb: holnap nem szimplán bejelent a Codemasters, de egy kalap alatt meg is jelenik az 5 dollárért vesztegetett játék, iOS-es verzió biztos lesz, androidosról még nem hallottunk.

9.
9.
Oldskoolgamer
#8: Azért a High Stakest elég fura lenne telefonon játszani. :) De egy Psp-n imádtam játszani az NFSIII-al, Destruction Derby-vel, Ridge Racerrel. Nagy ötlet volt a sonytól a psx-psp kompatibilitás emulációmentesen hardverből adódóan natívan. Néha alig hittem el hogy ilyen élvezetes azon a kis képernyőn az amit anno tv-n toltam. De rendes gombok azért nem ártanak. Am Re-volt van androidra/iOs-re van egyaránt meglepően jól átírt irányítással. Kényelmes. Ráadásul a Dreamcast verziót portolták amiben volt +1 pálya (rooftops) és pár bónusz autó.
8.
8.
MrBrooks
Colin 2.0 az alapja!? Jobb nem is történhetett volna! Amúgy esküszöm, még egy játék hiányzik csak a mobilos repertoárból és örökre kikapcsolom a T42-es IBM-et itthon... Re-Volt, Colin 2 (vagy a 3-4 egyben ki tudja), és Még a Need For Speed high Stakes és NINCS több kívánságom ebben az életben... :D
7.
7.
wolf13
Nem kell holnapig várni : http://www.youtube.com/watch?v=lNuYwor70FY
3.
3.
shooter1234
Végre lesz egy igényes rally játék telóra, legutóbb ami tetszett az N-gage -re volt colin mcrae rally.
2.
2.
Oldskoolgamer
Egy egy érdekes hír. Az se kizárt hogy egy az egyben a Colin Mcrae Rally 2 átportolása. Nem lenne baj re-voltból is volt ilyen. Am a Classic korszakból a 2-volt a legjobb. Azért szeretem a Dirt franchise-t is.
1.
1.
RangerFox
Jó lesz ez csak jöjjön androidra is! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...