Colin McRae Rally Mobil

iPhone-ra költözik a Colin McRae Rally.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

Colin McRae Rally - visszakérheted az árát

Mármint abban az esetben, ha azt a változatot vetted meg, ami nemrég megjelent a Steamen. A Codemasters belátta, hogy jogos volt a rajongók felháborodása, amiért nem szólt, hogy a mobilos játék portjáról van szó.

Balul sült el a PC-s Colin McRae Rally

Egy hete jelent meg a Colin McRae Rally HD Remaster kiadása a Steamen, ám a rajongók felháborodva fogadták az alkotást, lévén a 2013-as mobilos cím silány minőségű portjáról van szó.

Colin McRae Rally mobilos teszt

A trend egyértelműnek látszik: lassacskán egyre több playstationös klasszikust portolnak át mobilos platformokra. Vajon az autóversenyzős játékok egyik legendás címe megállja még a helyét, ennyi évvel az eredeti megjelenése után?

Elérhető az androidos Colin McRae Rally

A minap egy igazi klasszikus költözött mobilokra, ez pedig a Codemasters legendás autós címe, a Colin McRae Rally. Az átirat kapott némi ráncfelvarrást, és teletömték extrákkal - most epekedve várja a rajongók bizalmát.

Több ralijátékon is dolgozik a Codemasters?

A Codemasters ugyan még nem jelentett be új ralijátékot hivatalosan, a brit fejlesztőcég a hivatalos Twitter-oldalán már elárulta a rajongók kérdésére, hogy több ilyen anyag is készül nála.

Trailerünk is van a mobilos Colin McRae Rallyról

A tegnapi félresikerült bejelentést követően este befutott a mobilos Colin McRae Rally első előzetese is - ha megnézted, és tetszik, már szaladhatsz is az App Store-ba, hogy magadévá tedd.

Mobilos Colin McRae Rally a láthatáron

A történet úgy kezdődött, hogy a Codemasters elkezdett valamit teaselni. Senki nem tudta, hogy mit, de abban mindenki egyetértett, hogy ez Colin McRae Rally lesz. És erre tessék: jön a mobilos Colin McRae Rally.