Közel húsz percen át mozog a Pikmin 3

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 26.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo Direct mai adásában a Pikmin 3 kapta a főszerepet, Shigeru Miyamoto közel húsz percen át mutogatja a Wii U-exkluzív címet. Mondjuk végig japánul, de annyi baj legyen: így legfeljebb nem érted majd a vicceket.

Vicceket? Igen, a Nintendo nem szimplán Miyamotót tette képernyőre a Pikmin 3-bemutató kedvéért, de meghívta Hitoshi Matsumoto japán komikust is, hogy együtt mókázzák végig a húszperces gameplay felvételt. Én nem tudok japánul, szóval nem tudom, miről maradunk le, de ők jól szórakoznak.

 A Pikmin 3 egyébként július 26-án jelenik meg Európában.

8.
8.
Norbiii
#7: Írok üzenetet. :)
7.
7.
habo
#1: Hello. Olyan kérdésem lenne hogy wii U-t milyen játékok miatt lenne érdemes venni ?
6.
6.
Type R
Erre rabolj rá Norbertó mert ez nagyon N;-)
4.
4.
RangerFox
Hát izé. Lehet hogy sokaknak tetszik de nekem nem. Nem az én stílusom. Bár a Nintendo játékai közül szinte egyik sem az én stílusom..
2.
2.
aordog
Nagy N- es vagyok, de ez valahogy nem...
Biztos jo, de nem nekem. Valahogy olyan érzésem van, mint a Viva Pinata- val. ( mondjuk ott a név is szimpatikus volt:) Azzal befaragtam, mert nem jött be! Bär hozzäteszem, hogy az ilyen gameket väsärläs elött mindenképpen ki kell probälni, mivel videon nem jön ät, hogy Olimärt miért jo terelgetni a Pikminjeivel.
1.
1.
Norbiii
Én eléggé nagy N-es vagyok, de Pikminnel még soha nem játszottam. Max pici koromban, de arra már nem emlékszem. Remélem azért jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...