Mattrick átszervezés miatt hagyta ott a Microsoftot?

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 3.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint Don Mattrick azért hagyta ott az Xbox-divízió vezetői székét, mert a cég nagyobb szerepet szánt az úriembernek egy újonnan létrehozott hardverrészlegnél. Mattrick nem vállalta, s inkább a Zyngát választotta.

Habár a hét elején még úgy tudtuk, hogy Don Mattrick nem a Steve Ballmer-féle nagy átszervezések elől menekült a Zyngához, a Fast Company értesülései szerint mégis erről van szó. Immáron hivatalossá vált, hogy Mattrick az Interactive Entertainment vezetői székét hagyta ott a Zynga vezérigazgatói posztjáért.

A szóbeszédek szerint a Microsoft nagyobb szerepet szánt az úriembernek: egy újonnan létrehozott hardverrészleget kellett volna irányítania. Az Xbox-főnök ezt nem vállalta és búcsút intett a redmondiaknak.

Mattrick MarK Pincust váltotta a Zynga vezérigazgatói székében. A Facebook-játékok készítésével foglalkozó cégnél együtt dolgozhat a régi EA-fejessel és a Zynga alapítójával, Bing Gordonnal. Sokan azt várják tőle, hogy megállítja majd a vállalat lejtmenetét.

Steve Ballmer sok sikert kívánt Mattricknek, majd felhívta a nagyérdemű figyelmét arra, hogy ideiglenesen ő vezeti majd az Xbox-részleget.

1.
1.
metercsiken
Úgy látszik ő volt a felelős a "történtekért", ezért mennie kellett!
A többi csak duma.... ( szerintem )
Azért azt jó látni, hogy nem egy "kis" emberre húzták rá a vizes lepedőt! : )
( bár lehet azokra is, csak az nem kap nyilvánosságot... )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...