Incognita - körökre osztott cím a Shank alkotóitól

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Shankről és a Mark of the Ninjáról elhíresült Klei Entertainment új játéka egy "körökre osztott taktikai kémkedés" lesz, melyben ilyen-olyan tárgyakat kell elcsennünk szerte a világon.

A Klei Entertainment bejelentette legújabb játékát, amely Incognita névre hallgat. A PC-re, Macre és a Linuxra érkező cím egy "körökre osztott, taktikai kémkedés", melyben a feladatunk az lesz, hogy csapatunkkal szigorúan őrzött tárgyakat lopjunk el szerte a világon.

Az IGN-nek adott interjújukban a fejlesztők kiemelték, hogy a játékmenet tíz százaléka az XCOM-ra emlékezetet, kilencven százalékban pedig a lopakodás, a helyezkedés és a pozíciónk megtartása lesz a feladatunk.

A játékosoknak biztonsági rendszereket kell meghackelniük, lehetőleg úgy, hogy ne kerüljenek a kamerák kereszttűzébe. Az ellenség hollétének felderítése kulcsfontosságú, vagy okosan cselekszünk, vagy meghalunk - véglegesen.

A Klei alapítója, Jamie Cheng kiemelte, hogy legfőbb céljuk az, hogy a kémkedés zsigeri élményét adják vissza, ahol a gondolkodásnak is nagy szerepe lesz.

Az Incognita elsőként PC-n lát napvilágot, megjelenési dátum még nincs, de a béta "néhány hónapon belül" készen áll. A Maces és linuxos változat egy későbbi időpontban érkezik.

6.
6.
KopyAti
Remélem a 3 éves vasamon is eldöcög majd valahogy! :)
5.
5.
KeXxX
Nagyon ígéretesnek hangzik. Eddig csak jó játékot adott ki a Klei Entertainment, én várom.
3.
3.
Cuppak
Hú, mennyi cím érkezik PC-re, öröm látni!
2.
2.
Cooper911
Höhöhö Ígéretes cucc! Remélem karácsonyig kijön.
1.
1.
DON GONDOCS
Xcom szerű stratégia, már várom az első demo-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...