Az 1666 lett volna az új Assassin's Creed

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisofttal öri-hariban álló Patrice Désilets nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy az 1666 munkacímen futó alkotás "lett volna az új Assassin's Creed", azaz egy teljesen új cím a történelmi akciójátékok palettáján.

Patrice Désilets a spanyol Gamereactornak adott interjújában kifejtette, hogy az 1666 munkacímen futó játékuk egy Assassin's Creed-kaliberű, teljesen új frencsájz első darabja lett volna a Ubisoftnál, Az fejlesztés elő évében az volt a terv, hogy csapatot építenek, tanulmányozzák a történelmi korszakot.

Désilets szerint a fejlesztés lényegi része csak azután kezdődött volna, amikor a munkálatokat leállították, a tervezés középpontjában a mechanika és a játékmenet állt.

A kardozós, ugrándozós címek, illetve a shooterek mechanikája már lerágott csontnak számít, a srácok valami mással kísérleteztek, ki szerették volna tolni a határokat. Az 1666 Amszterdamban játszódott volna. Egy kis iránymutatással kedveskedett:

"Rembradt még élt 1666-ban, 1696-ban halt meg. Fogtam a leghíresebb festményeit, a The Philosophert és a design dokumentumok közé raktam." - nagyjából el lehet képzelni az ihletforrást és a játékot körülölelő hangulatot.

Miután a THQ Montreal a Ubisoft kezébe került, Désilets újra lapátra került, míg a játék jogai a kiadónál maradtak. A designer a mai napig harcol az 1666 jogaiért. Tényleg ez lett volna az új Assassin's Creed? Talán még jó is kisülhet belőle, várjuk a fejleményeket.

12.
12.
Raam989
Lehet, hogy ez az 1666 olyan jó ötlet lett volna, hogy komoly konkurencia lehetett volna az As szériának, így az Ubi szándékosan ment a jogok után a THQ felvásárlásánál...
9.
9.
Kocsis92
ez a csávó. mindenhonnan ő folyik már és még semmi okosat nem mondott csak a maga igazát hajtogatja
7.
7.
Rakottkrumpli
#6: Azért sima durciból senki nem szokott pereskedni ;)
6.
6.
kivenoko
Hát nem is tudom... szerintem a fószer csak nem képes lenyelni, hogy mindenhonnan menesztették és egy kicsit bele akar buherni a dolgokba...
5.
5.
EBR2000
Remélem később felhozzák! És Budáig is jutunk...
4.
4.
eximmice
Úúúú ez de nagy kár!.Pedig mekkora feeling lenne...te jó ég!! :O
3.
3.
adam6751
#1: inkább te...:D:D

-.-"
2.
2.
EBR2000
Kar érte... Pedig egy AC-hez hasonló játékmenetű játékkal sok mindent lehet kezdeni mind történet, mind játékmenet (továbbfejlesztése?!) szempontjából!
1.
1.
Kocsis92
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...