3,4 millió The Last of Us

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 9.
  • Biznisz
Ha a magas értékelések, a rajongói visszajelzések vagy éppen a játékeladási toplisták alapján nem lett volna elég egyértelmű, a Sony számai segítenek belátni: a The Last of Usnak jól megy.

A Sony Computer Entertainment bejelentése szerint nem kevesebb, mint 3,4 millió példányt adtak el eddig a The Last of Usból, ezzel együtt a Naughty Dog játéka lett a PS3 legjobban fogyó címe az idei évben. A Sony szerint egyébként a The Last of Us túlteljesítette a várakozásokat.

Hiába tehát a PlayStation 4 érkezése, a cégnek sikerült még egy (?) nagyot gurítania PlayStation 3-on: a játékot imádta a sajtó, mi is imádtuk, és a játékosok is, ez nemcsak a kommentekből derül ki, de az eladások is alátámasztják. A briteknél például már egy hónapja vezeti a játékeladási toplistát a The Last of Us.

Ezek is érdekelhetnek

74.
akifourteen
#73: Csak a sonynal volt hivatalos a hardver felepites az MS nem erositette meg.
73.
metercsiken
#71: De ha ezt meglépi az MS, akkor állítólag a Sony is "erősíteni" fog.
Nem szeretné átadni/elveszíteni az "előnyt".
Ez is csak pletyka....

Azért ez milyen már....már bemutatták a gépeket, előrendelések zajlanak,sőt még a gépek sincsenek sehol, de már most változtatni akarnak!
Nekem ez elég fura, és egyben vicces!

72.
dkjq
#71: nem lepne meg ha igaz lenne
71.
akifourteen
Skacok terjed valami pletyka a neten,hogy a ms 12gb dd3-at fog bele rakni az x1-be es a grafikai chipp is erosebb lessz benne,tudom semmi koze a hirhez de valahova le kell irnom. Szerkesztok nezzetek utana.
69.
Zombiekiller6
Nekem a GTA V lesz a generáció játéka és a TLoU meg a generáció remekműve! Sajnos vagy nem sajnos, de úgy érzem, hogy ezek következő részei elnyerik majd nálam a következő generációban a magán díjaimat :DDD
67.
Zozzancs
#62: Gondolom ez nem nekem szólt...
64.
karneol81
-Nincs jó játék vagy rossz játék...csak játék van.
-És mi a helyzet a Last of Us-al?
-Na az egy jó játék!
:-)
62.
hakydakillah
59. az ilyen stílusú viselkedésre itt nálunk nincs szükség. Ha ezt a továbbiakban is folytatni fogod, akkor bannolunk az oldalról. Utolsó figyelmeztetés.
56.
trion96
Meg mi az h egynek jó kategória? Ez több annál sokkal! Az egynek jó az pl.: a cod mw3. Kölcsön kaptam végigvittem. Na az egynek elment, de pénzt nem adnék érte.
54.
JackBauer
#53: ja és semmi köze egy hevay rainhez
52.
trion96
Rodman6, neked tényleg vmi bajod van! Ki várt heavy raint? A főszereplő meg a kiscsaj pont h a legjobb karakterek a játéktörténelemben.
50.
karneol81
#11: Igen,arra. Semmi különös, cloud alapú stream. Single player játékhoz úgy tudom nem kell előfizetés (ps+) , magáért a játékért viszont fizetsz valamennyit.
49.
tundrish
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/7638-The-Last-of-Us
:D
45.
akifourteen
#44: Azert ne felejtsuk el meg lessz egy Beyond-is az iden.
44.
akifourteen
#43: Jo jatek lessz a Gta5 nem vitatom en is varom de szerintem mint jatek iden az a Last of us.
41.
akifourteen
Gamestop: Preorder PS4 sold out !!!!!
39.
Moldren
Megérte emiatt venni PS3-at! :)
38.
dzsiádzsó
Örülök de én kevésnek tartom! Az ilyen exkluzive címek sajnos nem tudnak akkora sikert elérni, mint egy multiplatform CoD amit az 5. rész óta kerülök, jó játék csak pusztán semmi újat nem tud felmutatni, még egy árva grafikai motort se írnak alá, mint más játékoknál egy-egy rész váltás után.

Remélem azért ezek a sikerek is kellő bevételt adnak egy még grandiózusabb projektre, legyen az egy boxos gears of war, vagy Last of Us psen :)
36.
trion96
#29: Nem gagyi csak nemérted. Nem ugyanaz! ;)
32.
headhunter86
#31: Semmi, ma jött ki a gameplay videó, ezért gondolom ödaröfögnek minden máshoz :D
30.
headhunter86
#29: Akkor te nem értetted meg a lényegét. Mostanában nem láttam semmi jó filmdrámát, erre jött a The Last Of Us. Kb. megkönnyeztem a végét. Méltó a legjobb játék címre!
29.
donaukinder
1 végigjátszás után kuka volt. A befejezése nagyon gagyi lett.
28.
Norbiii
Én tényleg nem szeretem a mai gameket, de ez a játék nagyon tetszik, persze túl sok vidit nem láttam róla. Ez a játék, a Watch Dogs, meg a GTA V, amik elnyerték a tetszésemet a mostani gamek közül. A többi nem, na megyek is Mariozni. :) :)
23.
EBR2000
#21: Ez nem kérdéses!
(Bár a GTA....)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...