MOBA lesz az End of Nationsből

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 13.
  • Hír
Link másolása
Emlékeztek még az End of Nationsre? A játékot MMORTS-ként kezdték el fejleszteni, végül MOBA lesz belőle, a Trion Worlds éppen a minap lőtte fel az új bétateszt-weboldalt.

Ha szeretnél jelentkezni az End of Nations bétatesztelésére, itt megteheted, viszont ne lepődj meg, hogy a korábban ígért MMORTS helyett MOBA-val találkozol majd.

Persze az egy dolog, hogy MOBA lett a játékból, elvégre az most a divat, ami viszont érdekesebb, hogy a fejlesztők nem is nagyon reklámozták az átalakítást, az újonnan fellőtt weboldalról kellett megtudnunk mindent. Ez alapján az End of Nations marad free-to-play, a járműves egységekre koncentrál (ezek közül láthattok néhányat a képeken), és a csapatalapú skirmish sem marad ki a repertoárjából.

A fejlesztést egyébként a tavalyi év végén vette át a Petroglyphtől a játékot kiadó Trion Worlds, valószínűleg ekkor döntöttek az új irányról is.

20.
20.
eddy22
Hon lol dota melett esélye sincs a piacon szerintem.
19.
19.
Adamknight
#17: Olvass vissza pár hírt, és nézd meg rafferd kommentjeit. Nem csoda, hogy sokaknál, köztük gigánál, meg nálam is kicsapta a biztosítékot XD.
18.
18.
SLi
#3: "Ne már nincs elég stratégia,"
nincs
17.
17.
Garfartix
14.
14.
biohazard rex
Én játszottam az end of nations-el. P2W volt az egész...
13.
13.
Adamknight
#11: A káromkodást én se tolerálom. Ha nem is ban, de az 5. kommentet törölhetnék...
11.
11.
mestermagyar
#10: Hát ha kérdezed, hogy te szépen kéred-e hogy bann legyen, az úgy elég vicces. Bocs hogy véleményem van. XD Á nem érted benne a humort.
10.
10.
Necreon
9.
9.
Necreon
#8: Ezzel a hozzáállással az agyvized helyén van amit említettél. Én is LoL-ozok, mert US Closed Beta óta játszom és nem akarok váltani, a DotA2 nem jött be, a többi nem érdekel. De ez nem jelenti hogy azok rosszak lennének.
8.
8.
TheNovaqt
Nem érdekel.
lolozok a többi moba meg fos.
7.
7.
Cooper911
Hát már régen mennie kéne ennek a játéknak.
Elindultak RTSnek aztán rájöttek, hogy jön a C&C ami mellett esélyük sincs. Csak az a baj hogy MOBA-ból ott van az AirMech ami rádásul kicsit akcióstratégia is. Szóval valami nagyon egyedülállót kell villantaniuk még a C&C elindulása elött különben senki rájuk sem fog bagózni...
4.
4.
attila4545
És én még vártam ezt a játékot... Bekaphatják a szaros MOBÁjukat.
3.
3.
Trapyd
#1: Ne már nincs elég stratégia, fps, tps.................
2.
2.
giga321
Transformers MOBA. Nem lesz nagy sikere.
1.
1.
mateszking34
Ne már nincs elég MOBA játék már így is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...