Részletek az új Zoo Tycoonról

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 15.
  • Hír
Link másolása
A múlt hónapban mutatkozott be az új Zoo Tycoon, amely kizárólag Xbox One-on teszi tiszteletét. A fejlesztést végző Frontier Developments megosztott pár információt a kinectes alkotásról, ezekből szemezgetünk most.

A stúdió fejese, Jorg Neumann nemrégiben interjút adott az Xbox Wire híroldalnak, innen értesülhettünk elsőként a Zoo Tycoon részleteiről. Már az E3 idején is elmondtuk, a játék már csak nyomokban emlékeztet a korábbi PC-s címre, most egy állatsimogatós, kinectes móka vár ránk.

Saját állatkertünket megoszthatjuk három barátunkkal az Xbox One felhőszolgáltatásán keresztül, akik segíthetnek nekünk a létesítmény üzemeltetésében. A kommunikáció a Skype-on keresztül történik, kereskedhetünk az állatokkal és így tovább.

Azáltal, hogy a frencsájz Xboxra költözik, új játékmeneti élmények, "úttörő közösségi dimenziók" nyílnak meg előttünk. A Kinect segítségével megismerhetjük a jószágokat, akik reagálnak a hangutasításainkra és gesztusainkra. Az interakciókhoz szintén a szenzort használhatjuk, hozzáférhetünk a menükhöz és az infógrafikákhoz.

A játékosok összefoghatnak a közösséggel, természetvédelmi törekvések céljából, tudatosítva bennünk, hogy melyek a veszélyeztetett fajok. Nagy hangsúly lesz az állatok fogságban történő tenyésztésére és rehabilitációjára, s ha készen állnak rá, újra a vadonba engedhetjük őket.

A Zoo Tycoon nagy hangsúly fektet a való világban történő eseményekre, a készítők partnerséget kötöttek az Állatkertek és Akváriumok Szövetségével, a Microsoft komoly adományokat juttat a jótékonysági szervezetnek a közösségi célok eléréséhez.

A játék 2013 végén jelenik meg.

5.
5.
Gubi
A leírás alapján egy Kinectimals 2 jutott eszembe. Imádom a Tycoon játékokat, de ez már valóban nem az.
4.
4.
ilor14
http://goo.gl/d1BUZ
Pedig a régiek milyen jók voltak... :/
2.
2.
csikitas
#1: Jah meg hogy nem adják ki pc re
1.
1.
Clayman
Zoo TYCOON. A fejlesztők azért tisztában lehetnének a tycoon jelentésével, vagy legalább vethetnének egy pillantást a régi tycoonos játékokra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...