Zoo Tycoon X360, XBOXONE

Visszatér a Zoo Tycoon - ezúttal Xbox 360-ra és Xbox One-ra.
Típus: Állatkertes

Újabb Windows Store-exkluzívok a Steamen

A THQ Nordic és a Microsoft még a Gamescomon egyezett meg Windows Store-exkluzív játékok dobozos terjesztéséről és Steamre költöztetéséről. Egyelőre öt játékkal indul el a közös munka.

GC 2018: Újabb Microsoft-címek költöznek Steamre

A THQ Nordic közreműködésével újabb Microsoft-játékok költöznek Steamre, többek között a ReCore: Definitive Editiont is megvásárolhatjuk majd a Valve digitális üzletén keresztül.

Útnak indult Kínában az Xbox One

Egy rövid, utolsó pillanatban bekövetkezett késés után megérkezett az Xbox One a kínai piacra. Ez nem kis dolog, az ázsiai ország lakosai ugyanis tizennégy éve nem vásárolhattak legálisan idegen országból érkező konzolt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

GC 2013: A második galériafrissítés

Befutott a második screenshot-turkálónk, amelyben féltucat játék állóképeiből szemezgethettek. Lesz itt Battlefield 4, Need for Speed: Rivals, Ryse, Fez, Killer Instinct és Dead or Alive 5 Ultimate is. Tapétázásra fel!

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

Részletek az új Zoo Tycoonról

A múlt hónapban mutatkozott be az új Zoo Tycoon, amely kizárólag Xbox One-on teszi tiszteletét. A fejlesztést végző Frontier Developments megosztott pár információt a kinectes alkotásról, ezekből szemezgetünk most.

E3 2013: Visszatér a Zoo Tycoon

Hosszú évek hallgatása után visszatér a Zoo Tycoon, de jelek szerint végleg levedlette magáról stratégia jellegét és egy kinectes állatkerti kaland lesz belőle. Jószágsimogatással, sok információval - szigorúan gyerekeknek.