Itt az NVIDIA CloudLight techdemója

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 29.
  • Videó
Link másolása
Az NVIDIA CloudLight technológiája lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy valós idejű fényhatásokat építsenek be a játékaiba a felhő segítségével. Magyarán, ha internetünk van jobb fényeffekteknek örülhetünk.

A CloudLight meglehetősen erőforrás-kímélő megoldás, a fejlesztők pazar fényhatásokat építhetnek be a játékaikba a cloud-technológia segítségével. Magyarán a dinamikus fényeffektek renderelését egy külső szerver végzi, nem pedig a processzor és a GPU.

A gyakorlatban ez így néz ki:

180.
180.
xSHx
... úgy hogy közben ne haljanak
éhen..."
178.
178.
xSHx
Ki monda hogy éheznek? Magadat hazuttolod!
Idézet tőled #170.komi:
"...Na most azért
szánj rá 5 percet, és gondolkodj el azon,
hogy szeretnél-e több jó címmel játszani,
szeretnél-e a jövőben normális játékokkal
játszani, olyanokkal amit nem fél és egy
év alatt dobnak össze a pénzhiány miatt,
hanem rá tudják szánni azt a 3-4 évet a
fejlesztésre, úgy hogy közben ne haljanak
éhen..."

Jelenleg Xbox360-al, itt még működik a használtjáték piac.
Nem érted meg, ezért leírom mégegyszer!
NEM AZZAL VAN GOND AMIT ÍRSZ, HANEM AHOGY!!!
Én még nem unom. :-)
176.
176.
Machiavelli
A tökömért lovagoltok még ezen a témán? Nem unjátok még komolyan? Van már 1000 másik poszt amihez értelmesen hozzá lehetne szólni.
174.
174.
xSHx
A teóriát nem én találtam ki, bár nekem is ez a véleményem, olvashatsz róla cikket ha jól tudom itt vagy konkurens oldalon. A Warez kevésbé ártalmas mint a használtjáték. Keress rá! Az hogy valaki "lopott" játékkal játszik, akár 100%-osan nem azt jelenti, hogy azokat a játékokat meg is venné ha nem lenne ez a lehetőség. Én pl. ha nem lenne, abszolute nem játszanék. Találnék más elfoglaltságot. Csak azért van konzolom (most a konzoltpártiság. miatt leszek szarember :-) ) mert törhető. Tehát így ily módon ha lopok is, de mégse. Sőt....Úgy érzem, hogy a következő vételem a PS4 lesz amihez legálisan szeretnék, főképpen multis játékokat venni. Tehát lehet, hogy ez a kalózkodás ráirányít arra, hogy néha érdemes támogatni is...Itt én semmiféleképpen nem akarok Pc vs konzol harcot, még véletlenül se.. Tisztelek mindenkit, szíve-joga mindenkinek a választás.

Azzal nagyon nem tudok egyetérteni, hogy éheznek a készítők. Hiába csődölnek be, másnéven dolgoznak tovább.És nem éri meg nekik? Lehet.... De nekünk megéri szaros évi nettó 1milláért becsületesen vértizzadva dolgozni, nekik meg nem éri meg heti 1 milla (forintba persze) nettót kaszálni?
Vicc az egész.

Nyugi, veled itt nem azért van probléma, mert van egy elkötelezettséged a csak eredeti játékok iránt. Ebben részben énis és sokan igazat adnak. Senkise verte a mellét, és kiátotta, hogy éljen a warez.
A probléma a lekezelő, alpári, undorítós stb... stílusod miatt van. Régóta olvasok fórumokat, ilyen emberrel még nem találkoztam! A többieknek respekt! Inteligensen felvettük a kesztyűt, és elég higattan kezeltük a helyzetet! :-)
167.
167.
Dreadlox
157.
157.
Dreadlox
http://www.youtube.com/watch?v=SLMJpHihykI

ezzel záruljon is ez a téma!:D
153.
153.
Cassidian
csodálom, hogy Wolf nem szált be a buliba. az egy elmebeteg faszi. pár perc alatt rendet rakott volna. :D
148.
148.
xSHx
Megint nem kaptam választ, de mind1 :-)
Skyer: Jogos! Én már kiírtam magamból amit kellet, uh én többet az off-hoz nem fűzök.
145.
145.
Skyer
Gratulálok megint mindenkinek, 100+ komment a semmiről.
Az olyanoknak, mint "nem tudom" ne reagáljatok, mert csak ilyen értelmetlen flamet fog szülni.
144.
144.
xSHx
Melyik válaszodat szántad nekem?
139.
139.
xSHx
nem tudom: Írtad, hogy nincs anyud és te itt anyázol? A neveltetésről prédikálsz, miközben undorítóan viselkedsz? Lehet érvelni normális hangnemben is. De tudod mit, én igazat adok neked, és még segnyalás mentesen azt is merem állítani, hogy inteligens vagy. Ezt abból szűröm le mert választékosa írsz. De egy akkora agresszív, arogáns pöcs vagy, hogy ilyennel talán még nem is találkoztam még. Undorító....így beszélni másokról, akiket nem ismersz, és lényegébe itt normális hangnemben beszélnek veled, pedig az anyánkat szidtad.
Az igaz ha valaki warezol az lop, de egy nagy rejtély az, hogy aki warezol, az meg is venné eredetibe? A példa én vagyok 1db eredeti játékom sincs, de kb 100warez játékom van. De ha ez a lehetőség nem lenne, egy darab játékra se költenék az tuti. Tehát akkor én károsítottam valakit? Egyáltalán nem! A másik része a dolognak, hogy a warez téma a szegényebb országokat érinti, és miért is? Mert minket is meglopnak azért. Nap mint nap! Ha megkapnánk azt a fizetés a munkahelyünkön amiért becsületesen megdolgozun, akkor még a warez fogalmát se ismernénk. És akkor ki lop kit?!
138.
138.
Machiavelli
Nem is tudom hogy már miért válaszolsz mert én már le írtam hogy köszönöm szépen ezzel azt akartam kifejezni hogy én végeztem, de látom nem mondtam eléggé világosan ki. Egyébként amit mondtál azt már másodjára szajkózod el. Minek futjuk ugyan azt a kört még egyszer, ha már meg egyeztünk hogy nem tudjuk egymás meg győzni a másik véleményéről. Meg próbáltam egész érthető érvekkel alá támasztani a véleményemet. Aztán a te tiszted eldönteni hogy számodra mi a kecsegtetőbb az én véleményem vagy a sajátod. Nyilván a tied mert az ember ragaszkodik a sajátjához. Innentől én be fejeztem. Írhatsz amit akarsz én már nem válaszolok rá mert teljesen le fárasztott már ez a vita. Azért köszönöm hogy végig hallgattál és elmondhattam a véleményem sértegetések nélkül.
131.
131.
akifourteen
#128: Ne erolkodj mert ugy se lessz igazad, ennyi kommentbol nem jotte meg ra aki warezol az lop punktum. Te is tolvaj vagy mint en vagy akarki aki letolt ingyen jatekot.
130.
130.
Machiavelli
#128: Innentől lehet köpködni, fujjogni, köcsögözni, anyázni vagy akármi mást nem érdekel, mert az csak a ti szegénységi bizonyítványotok és inteligencia mércétek.
95.
95.
Dercsi
Tisztelt adminok!

Az egész közösséget és az oldalt minősítitek, mikor az oldallatotokon nyíltan anyázhat MINDENKIT valaki, és még egy ip bant sem kap... Ezt is csak itt lehet megtenni. A GK kezd a játékostársadalom szemétgyűjtője lenni, hisz nem ez az első eset...
93.
93.
Machiavelli
#90: #90: Hát figyelj ez engem teljesen hidegen hagy hogy itt gerjesztik mások a negatív energiákat. Nem fogom magam fel idegesíteni mert van jobb dolgom is.

#91: Én most éppen munkát keresek és ha minden igaz akkor össze is fog jönni. A CNC forgácsolással azért egész jól lehet keresni. Augusztus 15-ig szólni fognak hogy felvesznek oda ahova jelentkeztem, mert megvallom eléggé unalmas hogy anyuékra kell támaszkodjak már bármilyen téren. Azt meg végképp nem várhatom el tőlük hogy mindent meg vegyenek. A játékaim nagy részét én is nyári munka árán vettem meg. Egy-kettőt leszámítva anyuéktól kértem. Már én is várom hogy amit meg akarok venni azt ne anyuméknak kelljen.
91.
91.
Extol
Anno rengeteg játékot lewarezoltam én nem tagadom. Eltelt jópár év, kaptam munkát, megvettem azokat a játékokat amiket anno warezoltam mert tesóm állandóan elhagyta minden warez CDm, s ráuntam, csináltam egy Steam fiókot és lárazásnál hugyér-szarér vettem meg viszonylag új játékokat is, ahhoz ő nem fért hozzá, és aztán jött még leárazás, még egy, még egy és rájöttem hogy előbb utóbb mindent leáraznak sőt, Steam küld is mostmár levelet ha olyan játék akciós amit szeretnék megkaparintani. Nekem már nem kell a warez, nem beszélve róla hogy az MMO-kat is eredetibe lehet csak élvezni.
Engem viszont nem bánt annyira ha más warezol, nem emiatt fognak tönkremenni a kiadók, sem a fejlesztők szvsz.
Ha megnézitek youtub-n is fent van az összes zeneszám amit csak el tudtok képzelni, akkor egyúttal süketüljön meg mindenki aki ezekbe belehallgat, mert bizonyára nem minden feltöltő fizette ki a jogdíjat és valójában minden hallgató lopja az anyagot. Csak mert le is lehet őket tölteni. Heh
90.
90.
akifourteen
#89: Nezd en irtam valamit amivel nem ertettem eggyet,erre o elkezdett sertegetni meg mindent jobban tud mindenkinel es en itt befejeztem de ahogy olvasom teged is kiosztott.
89.
89.
Machiavelli
Tök jó hogy az én kérdésemre még mindig nem válaszolt senki. Miért kell személyeskedni és sértegetni a másikat úgy hogy nem is ismered a másikat így látatlanban. Legyen az bárki és nem egy adott személyre gondolok.
84.
84.
Machiavelli
Valaki nekem azt magyarázza már meg hogy miért kell személyeskedni látatlanban meg ismeretlenben. Bevallom... anno meg vettem a Fifa 07-et és nagy csalódás volt ezért azóta nem is veszek olyan játékot ami szinte teljesen változatlan marad az évek alatt. Lásd az EA-s sport játékok. Amiről tudom hogy meg mozgat meg számomra élvezetes én csak azért vagyok hajlandó fizetni. Amit nem élvezek vagy annyira nem tetszik azért miért is volnék köteles fizetni? A játékok kikapcsolódásra vannak nem?
81.
81.
akifourteen
#78: Nezd most nem arrol van szo,hogy ki veszi meg vagy nem hanem arrol van szo,hogy a kollega mindenkit tolvajnak nevezett aki nem vesz eredeti jatekot.
79.
79.
akifourteen
#77: Pontosan igy van,hogy megkarositom a ceget de nem loptam el, mivel hasznalom a termeket.
78.
78.
Machiavelli
Srácok ez egy nagyon jó fórum. Én csak egy dolgot nem értek. Miért kell személyeskedni? Mivel lesztek előrébb, mert hogy érdemlegesen nem ad semmit sem a negatív energiákon az életetekhez az is biztos. Be vallom hogy én is csak azért fizetek ami szerintem meg éri hogy fizessek érte. Ez megint csak személyes hogy kinek mi éri meg. Pont pénteken jött meg a 3 darab Coldplay zene CD-m és az 1 poló Angliából, mert ők meg érdemlik hogy támogassam őket mivel olyat hozott ki a zenéjük belőlem amit egy David Guetta vagy valami hasonló soha nem fog. Így vagyok a játékokkal is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...