Mobiljátékokat ad ki a Facebook

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 31.
  • Hír
Link másolása
A legnagyobb közösségi oldal bejelentette, hogy ezentúl mobiljátékot kiadásával is foglalkozni fog. A vállalat ugyan nem finanszíroz, nem fejleszt, csak forgalmazói szerepkört tölt be - főleg a kis fejlesztők produktumaival foglalkozik.

A Facebook fejese, Dan Morris bejelentette, hogy cégük ezentúl beszáll a mobiljátékok piacára kiadóként. Bár a fejlesztéseket nem finanszírozzák, a munkálatokban sem töltenek be "aktív szerepet", mint egy normál kiadó, csupán a forgalmazást és a promóciós munkálatokat vállalják magukra.

Ez a hátszél bőven elég lesz kis és közepes méretű fejlesztőcsapatok számára ahhoz, hogy nagyobb közönséghez is eljuttassák produktumaikat, de a már meglévő stúdiókat is figyelemben részesítik. Első körben nyolc játék startol el a Facebook pilot programjában, köztük a Gameloft által készített Kingdoms & Lords.

Mobiljáték-fejlesztő vagy és a Facebookot szeretnéd kiadónak, kezdetnek látogasd meg ezt az oldalt.

10.
10.
RangerFox
#8: Ps Vita + Killzone Mercenary vagy 3DS + Luigi mension. Kinek mi a jobb, nekem az első szóval van létjogosultsága a vitának is. És ezek a játékok kb olyanok lesznek hogy állandó internet kapcsolat és facebook kliensen belül lehet majd játszani és fél órán belül megeszi az aksit. Ha ilyen lesz akkor kösz nem. A mobilos játékok közül inkább csak a running és a "közepes" minőségű platformer játékok a jók. A többi meg élvezhetetlen.
9.
9.
Norbiii
#8: Batman értem a célzást, és ebben tökéletesen igazad van! Aztán ez a helyzet változhat pozitív, és még rosszabb irányban. Az N kézije, eddig mindent visz. :)

8.
8.
Batman
Milyen handheld konzolokat Norbi? Van egy fasza 3D-s és kb ennyi :) Annak van létjogosultsága, de riválisa nincs ilyen téren. Meg picit másabb is mint a mobil platform játékai.
7.
7.
Dreadlox
inkább valami értelmesebbet találjanak ki a face-re, pl egy működő chat rendszert....
6.
6.
Norbiii
#5: Én is, nekem is jobban bejön, de most kezdem szokni a Mini 2-vel a mobilos gameket is. Klassz az érintőképernyője, és a képernyő is elég nagy, szóval nagyon jó. :d
5.
5.
DON GONDOCS
Nincs bajom a mobilos játékokkal, de a handelhedes játékokat még mindig többre tartom
4.
4.
Norbiii
Mondom én, a mobilok nagyon előretörtek, és csak idő kérdése, hogy mikor szorítják véglegesen ki a játékiparból a handheld konzolokat......! De lehet nem lesz igazam....
2.
2.
markoci555
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...