Készül a next-gen Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Crystal Dynamics a minap hivatalosan is megerősítette, hogy dolgozik a Tomb Raider következő, next-gen felvonásán. Infók még nincsenek a játékról, és sajnos úgy tűnik, nem is lesznek egyhamar.

Darrell Gallagher, aki korábban a Crystal Dynamics fejese volt, mostanában pedig kinevezték a Square Enix összes nyugati stúdiójának igazgatójává, a Tomb Raider hivatalos Tumbliján erősítette meg, hogy készül a Tomb Raider következő része.

Mármint olyan értelemben erősítette meg, hogy nem sokkal ezelőtt a Square Enix európai részlegének vezérigazgatója is írt erről, és elég sok volt a dolog körül a kérdőjel.

Részletek még nincsenek, a munkálatok alig kezdődtek el, az viszont már most biztos, hogy az új Tomb Raider a következő generációt célozza, és a Crystal Dynamics "igyekszik majd még feljebb emelni a lécet". Így legyen!

34.
34.
Stranger
#33: Igazából nekem is tetszett az Underworld, volt nem egy különleges fejtörő ami pl. a Legendben nem volt meg és nem is találtam olyan bugosnak mint ahogy azt sokan mondták...

"ha az új TR megint ilyen jó lesz, némileg több misztikummal, puzzle-el, magányos felfedező barangolásokkal, plusz a klassz új dolgokkal, akkor senki sem panaszkodhat."
Remélem így lesz.
33.
33.
dzsiádzsó
#32: Abban egyetértek lehetett volna új néven új sorozat, de talán pont azért áldozták be a jól csengő nevet (amiből lehetett volna még évenkénti rész) mert az Underworld-öt se vették, pedig az ízig-vérig egy igazi TR volt, sőt a jobbik fajtából! Mégse kellett... Nekem az is tetszett.
Szóval igazából ők csak fogtak a jól csengő, de önmagába nem túl sokat érő nevet, ráakasztották valami újra. Hozzáteszem még örülhetünk mert a régi TR-ek öröksége azért tetten érhető benne, és ha az új TR megint ilyen jó lesz, némileg több misztikummal, puzzle-el, magányos felfedező barangolásokkal, plusz a klassz új dolgokkal, akkor senki sem panaszkodhat.
32.
32.
Stranger
#29: Hát én nem tudom elfogadni. xd
Az lehet, hogy közel sem vették annyian az Anniversaryt, de pénzügyileg nézve nekik jobban megérte olyan játékokat csinálni. Nem is volt véletlenül arról hír, hogy nem elégedettek az eladásokkal. Egyszerűen ennyi ideig még nem készült TR, nem költöttek ennyi pénzt a fejlesztésre és a marketingre és arányában nézve hiába az 5millió eladás, kevesebbet kaszáltak mint az évenkénti részekkel.
De mind1, ez legyen az ő bajuk. Viszont a sors kicsi fintora, hogy nem kellett volna új rajongókat keresni....

Már az első Crystal-os résszel is az volt a baj, hogy nem tudták eldönteni mit akarnak. A régi rajongóknak a Legend rettentően rövid és egyszerű volt (ahogy a többi rész is) viszont közel sem volt akkora durranás, hogy sok új rajongót keressenek. És miért pont az volt első változtatás a játékon, hogy könnyítenek?
A régi koncepcióból legalább pont a fejtörőket hagyhatták volna meg úgy, ahogy van. Mert most vagy nehéz legyen és (elvileg) élvezd a gondolkodást rajta vagy legyen semmilyen (mint az új TR-ben). Aztán csodálkoztak, hogy nem volt olyan sikeres a Legend-Underworld széria...
Én azt sajnálom, hogy olyan szinten megváltoztatták a koncepciót, hogy új nevet is adhatnának a játéknak.
31.
31.
Drazhar
Kezeket fel akiket őszintén meglep a hír! Naugye.... :D
30.
30.
Tücsök112
#28: tényleg...lehet nem is lesz PC-re:/
29.
29.
dzsiádzsó
#16: Szerintem tökéletes implementációja volt a régi TR-nek modern korivá tételében.
Ezt már régen is vesézgettük. Én imádtam aDriver részeket, mégis akárhányszor megpróbálták 1-2 sikért újabb részekbe tenni nem sikerült. Erre mondtuk mert túlságosan hozzányúlnak, de TR-ből volt felújított és én bár élveztem a kutyának nem kellett. Egyszerűen a régi koncepciók nem állják meg a helyüket muszáj hozzájuk nyúlni! Ez TR tökéletes egyvelege volt a réginek, és a modern játékoknak. Az hogy egyedül ugráljunk egy barlangban és puzzle-öket oldjunk meg számomra jól hangzik, de sajnos 15 év körül alakuló korosztály akik jelentős részét kiteszik a piacnak már nem kíváncsik ilyesmire, ingerszegény nekik. Ezt el kell fogadni.
28.
28.
Gora
52%-nál járok a 13-masban. Hát a next-gen engem nem érint, jó nekem a nemrég vett X360 :D
27.
27.
bodortamas1
Kíváncsi leszek mit tudnak még kihozni Lara Croftból :D Ez az 1. reboot nagyon ott volt, kíváncsian várom az infókat a folytatásról.
26.
26.
teng márk
én csak a 2013-mast játszottam végig de az nagyon bejott még most is kedvenc játékom
25.
25.
Giga0509
Jöhet jöhet jöhet!

Előző rész igaz hogy nem olyan volt mint a régiek,de nekem marhára bejött úgyhogy hajrá!
23.
23.
Tücsök112
#22: :D:D:D olykor mennyire igaz:D
22.
22.
aordog
Akkor nem vêrbeli. Egy biztos: nekem bejött.
Soha, de soha nem lesz olyan, mint az elsö, de ez minden jätékra igaz. Tudom, hogy sokan az elsö részt favorizäljäk, nekik mondom, hogy jätszanak azzal, majd én is ezt teszem...
Mäsképpen fogalmazok: Nekem ez vérbeli TR, nektek meg csak egy tr, amit gondolom a torrentröl húztatok le. De igazatok van! Ezért szerettem a kazettäs korszakot: Nes, Snes, Sega,N64.. ott mêg minden jo jätéknak értéke volt, de manapsäg a jo is csak közepes, illetve nincs megbecsülve.
21.
21.
aordog
A Neuzsitek az nem rokon?
20.
20.
Tücsök112
emberek...nem tudjátok milyen boldog vagyok...most vízilabdában bejutottunk a döntőbe a horvátok ellen 11-10-re,most meg jön az új Tomb Raider....végre...
igaz,sejthető volt...de most már hivatalos....
19.
19.
DarkLord
100%-ig megérte minden fillérjét többszörösen is az utolsó rész, de a fejtörők nélkül nem nevezném énse igazi TR-nek hisz az volt a sava borsa a játéknak én annak is örülnék ha ilyen graf-al mint az utolsó volt kiadnák az első részeket egy deka változtatás nélkül játékmenetben na az ejakuláció lenne azt hiszem nem egy-két embernél :D
17.
17.
Giggsy
#13: Én is imádtam az első perctől kezdve, de vérbeli Tomb Raidernek még véletlenül sem nevezném. Ahhoz kétszer ennyi (vagy kétszer ilyen nehéz) fejtörő, és fele ennyi harc kellett volna. Ettől függetlenül kétszer végigjátszottam, részt veszek a magyarítás készítésében (a TRS.hu verzióban) szóval nagy szerelem, de nem vérbeli Tomb Raider.
16.
16.
Stranger
#13: Ne, ne könyörgöm.... Az igaz, hogy ez egy fantasztikus játék volt... egy fantasztikus akció játék. De ezt ne mond: "de bärki bärmit mond: ez az utolso rész egy vérbeli TR."
Mert ez nem igaz...
15.
15.
aordog
Csak 1x olvasd el:)
14.
14.
aordog
Minden perc a jätékban élvezetes volt.
Imädtam... Sajnos csak a Legend, Anniversary, Underworld meg az a felülnézetes volt meg nekem, de nekem tetszik a vältozäs.
Most majd lassan a PS1- es részeket is kitolom (emulätor köszönöm), de bärki bärmit mond: ez az utolso rész egy vérbeli TR.
13.
13.
aordog
Minden perc a jätékban élvezetes volt.
Imädtam... Sajnos csak a Legend, Anniversary, Underworld meg az a felülnézetes volt meg nekem, de nekem tetszik a vältozäs.
Most majd lassan a PS1- es részeket is kitolom (emulätor köszönöm), de bärki bärmit mond: ez az utolso rész egy vérbeli TR.
11.
11.
Espio
Egyetértek. Nálam is ez a TR viszi a pálmát. Aki meg azt mondja, hogy gombnyomogatós interaktív film az egész, vagy vak, vagy nem játszott vele.
10.
10.
KeXxX
Szerintem is ez a TR volt a legjobb, engem annyira nem zavar hogy nem volt benne annyi fejtörő, igazi akció játék volt, ami magával ragadott addig amíg ki nem játszottam. Jó hír hogy jön egy új rész, nem baj ha nincs róla info. Ne legyünk kapzsik.
9.
9.
dzsiádzsó
Szerintem ez TR a csúcs volt, ennyire jól scriptelt, átgondolt játékot már rég nem láttam, sőt nem is láttam. Azonban aggaszt, hogy relatív rövid, legalábbis fejlesztési időt nézve mindenképp. Bele se gondolok, mennyi idő egy új rész!
5.
5.
Yanez
Ez egy nagyon faszantos hir! Mar most alig varom!
4.
4.
azureknight0715
Az első részek voltak az igaziak, de azt kel mondjam az újtól sem zárkozok el, sőt én örülnék annak is ha az új irányt választanák. Lehetne még a fiatalkori Larát erőltetni, mostmár megvolt a túlélési ösztön, lehetne most meg a rejtelmek megoldása pl egy Egyiptomban játszodó részben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...