Jön az Infinity Blade 3?

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 4.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalos bejelentés ugyan még nem volt, de a sorozatot jegyző Chair Entertainment egyik munkatársa már beleírta a nyilvános önéletrajzába az Infinity Blade 3-at, így joggal bízhatunk a dologban.

Hogy az Infinity Blade-sorozat folytatódni fog, nem meglepő: a fejlesztők már tavaly januárban arról beszéltek, hogy a cím óriási siker, és az eddig megjelent két játék több mint 30 millió dollárt hozott nekik a konyhára.

Persze mindezt beárnyékolhatná az Infinity Blade: Dungeons törlése, a Chair Entertainment már akkor leszögezte, hogy folytatni szeretnék a címet - akár játék, könyv vagy film formájában is.

Nos, azóta hivatalosan nem jelentettek be új Infinity Blade-et, de valószínűleg közel állunk hozzá: a Chair Entertainment egyik tesztelőjének LinkedIn-profiljából derült ki, hogy már készül az Infinity Blade 3, méghozzá a megszokott módon kizárólag iOS-re. Ha minden jól megy, talán már a következő Apple-bemutatón ott lehet a cím.

5.
5.
RangerFox
#2: Igen de azt akartam ezzel mondani hogy kár hogy nem jön androidra.....
4.
4.
Macccy
Ennek én is örülök, mert az Infinity Blade tényleg szórakoztató és nem utolsó sorban meglepően szép!
DE annak nagyon nem örülök, hogy az Infinity Blade: Dungeons törölve lett. Eszméletlen jó "diablo" klón lett volna, nagy kár érte ...
3.
3.
Moltes
Ennek nagyon orulok....Vegre folytatas :) most jatszottam ki a 2. reszet, es hat az is elkepesztoen jo.
2.
2.
Dontrip
#1: Ahogy az Infinity Blade általában...
1.
1.
RangerFox
Csak mobilos játék lesz és csak IOS-re.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...