Novemberben végre megjelenik az X Rebirth

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Idestova hét éve tart az X Rebirth fejlesztése, de idén novemberre végre elkészülnek a német készítők. Az új trailer alapján kijelenthető: megérte várni, a játék kifejezetten hangulatos és látványos.

Az X Rebirth még 2011-ben mutatkozott be hivatalosan, a német Egosoft akkor 2011 végére ígérte a megjelenést. Mint a mellékelt ábra mutatja, kissé elszámolta magát, a játék végül idén november 19-én landol a PC-ken, és így kerül pont a hétéves fejlesztési idő végére.

Az Egosoft fejese, Bernd Lehahn szerint azért húzódtak el ennyire a munkálatok, mert az volt a céljuk, hogy kellően életteli és részletes univerzumot tudjanak építeni a sandbox űrhajós játék köré - ez pedig nem két perc.


További újdonság, hogy az irányítás és a menü lényegesen egyszerűbb lett, mint az X-sorozat korábbi részeiben, hogy a fejlesztők szavaival éljünk, "nem kell PhD" ahhoz, hogy el tudjunk igazodni a menüpontok között.

19.
19.
Rex Power Dash
# 10, #12, #15: nem, nem lehet majd lecserélni a hajódat. Mászkálni mászkálhatsz benne, ahogyan a nagy anyahajókon és állomásokon is, s adhatsz ki utasításokat KÖZVETVE, de közvetlenül (mint X2 és X3-ban) nem irányíthatsz más hajót, csak a tiedet (Albion Skunk). "Cserébe" kapsz drónokat, amiket egy virtuális valóság szemüveggel irányíthatsz (lásd 2:06-nál). Elviekben az Albion Skunk-ot fejlesztheted majd, hogy erősebb páncélzata vagy sebessége legyen (X-BTF, Darkstar One), de azt megcsinálni, hogy pl. egy Argon Buster helyett veszel vagy elfoglalsz egy Argon Nova-t, s átülsz a Nova-ba, azt most nem lehet.
17.
17.
Solid Snake1984
Széééééép. Remélem jön Pcre is:).
16.
16.
Stranger
Hát ez valami iszonyat király lesz...
15.
15.
Juha
#10: Az hagyján, hogy venni lehet, de az előző részekben foglalni is lehetett :)
Jól megsebezted, a pilóta katapultált (ha jól emlékszem), te meg kimásztál és szkafanderben átlebegtél :) Ja, és egyszerre több hajód is lehet, amiket tudsz távvezérelni.
13.
13.
TBO0
Novemberben? Vicces, mert amikor legutóbb néztem, akkor már nem Artworkoket, de még nem kész modelleket mutogattak (ez volt egy hónapja). :D Jövő novemberre vártam volna, de nem panaszkodom, nagyon várós. :)
12.
12.
medson
#10: 100% hogy lehet majd mivel eddig mindegyik X ben lehetett, sőt ez a franchise egyik alapja :), amugy nagyon bejövős, az albion prelude vagy 500 órát elvett az életemből mire azt mondhattam hogy tényleg mindent tudok már erről a játékról (hozzávéve a korábbi részekben szerzett tapasztalatot). Már nagyon régóta várom ezt a részt, tuti vétel lesz nekem :)
11.
11.
simon 555
Remélem mostanra volt idejük optimalizálni is a játékot:)
10.
10.
l.rics15
vajon lehet új ürhajókat venni? mert az egész videoban ugyanabban a pilótafülkében láttunk mindent és nem volr szó róla egyáltalán
9.
9.
TryGun
Ez tényleg nagyon jónak ígérkezik ,de akit érdekelne egy kicsit arcadebb űrhajós játék a neve Star Confilct aki akar vegyen be havernak rajta a nevem: Hawkhun
8.
8.
markoci555
nem rajongok annyira az űrhajós játékokért, de ha elkap egy hangulat, hogy szívesen játszanék, akkor nagyon tolom, NA ehhez a játékhoz még az a hangulat se kell, mert olyan jó lesz, hát ez valami hihetetlen
7.
7.
Oswald
6.
6.
Benjoo
Iszonyat milyen hangulata van :D Nagyon bejön!
4.
4.
Hondoro
En anno felinstallaltam a Reuniont de mikor meglattam a menut akkor mondom hogy na, mert is nem mentem en egyetemre? Nagyon megerte volna :)
Viccen kivul remelem egyszeru lesz az iranyitas meet akkor tuti vetel
3.
3.
LiMiT
A Fallout 3 óta nem vártam annyira játékot mint a Rebirthöt és a Star Citizent. Várós város! Lesz mivel elütni az időt. :)
2.
2.
Marcus T.
Az első űrszimulátor, ami érdekel. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...