EA-s klasszikusokkal hódít az új Humble Bundle

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 15.
  • Hír
Link másolása
Sokkoló összeállítással kedveskedtek a Humble Bundle atyjai. Olyan origines címekre tehetjük rá a mancsunkat fillérekért, mint a Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise, vagy épp a Mirror's Edge.

A Humble Origin Bundle még 13 napig tart, s olyan EA-s játékokra tehetünk szert, mint a Dead Space, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Crysis 2: Maximum Edition, Mirror's Edge, Dead Space 3, vagy éppen a Medal of Honor. Ezúttal az Originen vagy a Steamen válthatjuk be a kulcsot.

A felállás mit sem változott: Te döntöd el, hogy mennyit fizetsz a csomagért és ebből a pénzből kinek mekkora összeget adományozol, akik lehetnek a Humble Bundle szervezői vagy számos jótékonysági szervezet.

Ha 4,74 dollárt költesz az összeállításra, akkor a Battlefield 3-at és a The Sims 3 + Starter Packot is megkapod. Nem árt tehát sietni. Köszönjük, Cuppak, Necreon, danidevito és Just S!

60.
60.
greenmelon
#59: Te vagy itt az egyetlen birka, kurvára ellenőriznek azzal, hogy BF-ezel. Gondolom nincs mobilod, facebookod, meg semmi ilyesmid, nehogy ellenőrizzenek. Ha kretén vagy legalább ne reklámozd.
59.
59.
dBLOOD
#39: Nem a továbbadás a lényeg birka, hanem a folyamatos ellenőrzés.
58.
58.
greenmelon
Két játékkal bővült az átlag felett fizetők számára a bundle, a mailben kapott linken már ezek is ott vannak az eddigi kulcsok mellett. :)
57.
57.
CJgabor
#56: Hogy nem tartozik ide az, ha kifejtem a véleményem a Mirror's Edge-ről? Hiszen az is a Humble Origin Bundle része... Én is onnan jutottam hozzá.
56.
56.
#55: Nem az ízlésért ment az oltás, hanem azért, mer' ez a komment teljesen nem ide tartozott. Nem kell egyből benyomni a durcit.
55.
55.
CJgabor
#54: Oh. Úgy néz ki volt még valami, ami nekem nem tetszett, de neked igen...
Szörnyű egy világ ez bázmeg. Különbözik a véleményünk. Igazad van, mekkora egy műveletlen seggfej vagyok, mert nem ugyanazt szeretem, amit te! Bár nekem lenne ilyen kifinomult ízlésem mint neked!
54.
54.
#53: Hidd el, nem csak emiatt a komment miatt írtam.
53.
53.
CJgabor
#51: Ja, szóval ha leszólom az egyetlen kis kedvencedet, abból te közvetlenül leszűröd az én értelmi szintem. Csodálatos!
Ez ilyen level up-hoz járó, unlockolható képesség, vagy veled született?
51.
51.
#49: Azzal a nagy értelemmel, amivel rendelkezel, inkább maradj csöndben. Nem kell mindent fikázni ami utadba kerül. Főleg, hogy nem mindenki ugyanazon a ízlési szinten van, mint te.
50.
50.
Cuppak
#49 szar??? wtf... pedig nagyon jó játék.
49.
49.
CJgabor
A Mirrors Edge valószínűleg a legnagyobb szenny, amivel az utóbbi időben játszottam, de kétségtelenül a legnagyobb szar amiért valaha fizettem.
Nem is tudom, mit gondolt a DICE: rakjunk bele förszt perzon parkourozást és el is van adva? Hát, úgy néz ki, bevállt.
Szerencsére a többi játék kárpótol ezért a kis... "hanyatlásért".
48.
48.
bukall
Valakinek nem lenne kedve a Dead Space 3-mat COOP-ban tolni? :)
47.
47.
zimonyini
1000000 eladott példány!
46.
46.
audio_assassin
#45: Egen, mégpedig ezeket (nem kell készpénznek venni, steam crc kódok ezeknél változtak a humblebundle nyitásakor a többivel együtt): Dead Space 2, Bulletstorm, MOH: Airborne, and Red Alert 3: Uprising
45.
45.
Strelok
Szerintetek adnak még majd hozzá játékot a vége felé, ahogy szoktak?
44.
44.
abydos
43.
43.
Gauga
42: Origin menü és termékkód beváltása, ha magyarul van akkor így megtalálod :).
41.
41.
Gauga
#40: Ohh szuper, akkor a kettő nem üti egymást :). Nagyon szépen köszönöm a választ.
40.
40.
Birkazoli
#37: Amelyiket akarod, nyugodtan elajándékozhatod. Ha a Steam-eset meg akarod tartani, beaktiválod magadnak, míg az Origin változatot valakinek odaadod ajándékba :)
39.
39.
greenmelon
#36: Kurva nagy bölcsességet mondtál most. Kemény 1 dollárért kapsz 5 játékot de a DRM miatt nem adhatod tovább. A picsába. :/
38.
38.
dBLOOD
LOL Már árulják hardveraprón! :D Nyomorult egy banda ez! Magyarország szeretlek! :D
37.
37.
Gauga
Szuper akció, én is túl vagyok már a vásárláson, köszönet a hírért ! Viszont lenne egy olyan kérdésem a tapasztaltabbakhoz, hogy van olyan játék amihez két kulcsot kaptam egyet steam-hez és egyet origin-hoz. Most akkor mind a két helyen betudom váltani vagy esetleg elajándékozni barátnak ?

Elnézést a tudatlanságomért.
36.
36.
dBLOOD
Választhatsz az Origin DRM és a Steam DRM között.
Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
32.
32.
zimonyini
Én már meg is vásároltam az összeset, 90%-át a rákkutatásra küldtem. Tegyétek ti is ezt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...