GC 2013: The Sims 4 szivárgás

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
Habár az EA a jövőheti Gamescomra ígérte a hivatalos lepellerántást, az internetre idő előtt felkerültek az első konkrétumok és látnivalók a Maxis életszimulátorának új részéről. Még mélyebb lehetőségeink lesznek.

Pontosan nem tudni, hogy ki volt a becses szivárogtató, annyi biztos, hogy több rajongói oldalra és fórumra felkerültek az alábbi részletek és képek a The Sims 4-ről. Habár a konkrétumok meggyőzőek, a hivatalos lepellerántásig meg kell várnunk a jövőheti Gamescomot, addig tekintsünk minden leírt dologra pletykaként.

A The Sims 4-ben mélyebb testreszabási lehetőségeink lesznek mind a simekre, mind az épületekre kiterjedően. A játékhoz nem kell állandó internetkapcsolat, mint a SimCityhez. Karaktereink elméjét, testfelépítését és szívét egyedileg alakíthatjuk ki. Rengeteg új intuitív tervezési eszköz áll a rendelkezésünkre. A megjelenés, a személyiség és a törekvések mind-mind befolyásolhatóak, sőt még az is, hogy másokkal milyen kapcsolatuk lesz. A cél az, hogy megtaláljuk a szerelmünket, családot alapítsunk és megalkossuk álmaink lakását.

 

 

Simjeink még reálisabban és természetesebben mozognak és cselekszenek mint valaha. Az érzelmek kifejezése még autentikusabb. Egész életen át célok foglalkoztatják karaktereinket, mélyebb gondolatok, szociális készségek, karrier és emlékeik ütik fel a fejüket. Ezek teljesítésével új tárgyak, ruhák, achievementek és jellemvonások ütik a markunkat.

A látvány nemigazán változott, a motor ugyanaz, mint a The Sims 3-ban, csupán néhány részletben finomítottak rajta.

Az általunk megalkotott háztartásokat megoszthatjuk barátainkkal is. A The Sims 4 jövőre jelenik meg PC-n. 

29.
29.
xQx.
Skacok tesóm simsel tolja már évek óta és szerintem alapból fos játék (bocsánat! lányos), de sztem nem kell leírni kb 10 kép miatt :D
28.
28.
Espio
Kíváncsi vagyok, mit tudnak még újítani benne. Bár azt se bánom, ha a hármasnak csak egy feljavított verziója lesz, így is játszani fogok vele :D
26.
26.
Naridar
Ahogy látom semmi lényeges újítás nincs benne. A 2. rész óta nem nagyon tud lekötni, pláne hogy ez még a 2 és 3 kiegészítőit nem számítva is a harmadik rókabőr lesz. Amihez valószínűleg kell venni megint 60+ ezer forintért DLC-ket, hogy ugyanannyi tartalom legyen benne, mint a 3-ban.
25.
25.
Akiknek a hajak nem tetszenek azoknak üzenném, hogy lesznek rajongók akik terveznekk jobbakat, amiket le lehet ingyen tölteni. (testvéremtől tudom, mielőtt melegnek hinnènek)
24.
24.
greenmelon
Ez a karikatúra-szerű karakterábrázolás nekem nagyon nem tetszik... remélem a véglegesben nem ilyen lesz. Így képek alapján sok újdonságot nem fedeztem fel, bár nem mintha sok mindent lehetne még újítani ezen.
23.
23.
medson
#8: Már ne haragudj de ezt fejtsd már ki rendesebben, mit értesz az alatt hogy a "célközönség nem igazán érett"? 20 éves leszek lassan és letud kötni, nem hiszem hogy én vagyok az egyetlen, oh és akkor még anyámról nem is beszéltem akinek egy külön gépet kellet összerakjak hogy elfusson rajta a 3.
22.
22.
Remélem nem lesz benne Kertvárosi sztorik féle történetmesélési rendszer. az valami borzalmasan unalmas volt és egyáltalán nem kötött le.
Viszont, ha mélyebb és szabadabb lesz a játék akkor csak örülni tudok!
És ehhez már egy kicsit jobb világépítő is járhatna!
21.
21.
eszeanna
Azt hittem grafikailag legalább szebb lesz...lehetne már realisztikusabb is. De már csak azt remélem, hogy nem a Sims 2-t adják ki mégegyszer, másik köntösben.
19.
19.
BrockSamson
Na, ugyanaz a motor, remeljuk nem emelkedik nagy mertekben az eroforrasigenye, es akkor nem kell fejleszteni hozza asszony gepet. :D
18.
18.
Uhu123
Hát... Jó szórakozást hozzá! :'D
17.
17.
EBR2000
Hát.... Ezek nem infók. Tudjuk hogy más lesz a grafika, és a karaktereket is jobban testre lehet szabni. De ennyi... Amúgy már így is várom az új, szadista gyilkolási módszereket!
(Kérlek rakjátok bele a pc verzióba a tüsi hajat mert sose tudom megcsinálni normálisan a simeimet!)
16.
16.
Moldren
A hárommal azért nem játszottam, mert a Simek nagyon idiótán néztek ki. Az 1-el rengeteg a játszottam, a 2-vel szintén és szerintem ezt is ki fogom próbálni. Nem a videójáték történelem legjobb frencsájza, de el lehet lenni vele.
15.
15.
norbi1989
Én inkább elleszek a gta5-el, legalább hasonló színvonal lesz! :D
14.
14.
Zombiekiller6
#7: Aki nem játsztotta 2-vel az ne magyarázzon!!!

A karakterek inkább karikatúrikusak, mint élethűek és kb semmit nem fejlődött, pedig én szerettem vele játszani a tömérdek hibája ellenére is. Kár.
13.
13.
randall13
Ez a játék még mindig buzis. Egy virtuális babaház.
12.
12.
GMatyi
Azok az arcok eléggé 2. részre hajaznak, mintha Androidra készülne a játék, bár kíváncsi leszek a végkifejletre
11.
11.
#7: Nyugi Devil, nekem is tetszenek. Csak a 3 is órákat tölt a gépen, ezért nem vagyok oda a 4-ért.
10.
10.
DevilGamer
Ez is ilyen "kikapcsolódás játék", mint a FIFA, csak 100x jobb!
8.
8.
Dreadlox
értem én, hogy a célközönség nem igazán érett, de ez mi a faszom úgy őszíntén?
7.
7.
DevilGamer
Csak nekem tetszik??? Ne már!!
Én játszottam a Sims összes részével, kivéve a Sims 2-vel. És ez most még jobban tetszik, mint a Sims 3! A karakter elméjének, szívének és személyiségének testreszabása sokkal hozzámhasonlóvá tenné a Sim-emet.
Ez tetszik! Tuti, hogy majd beszerzem.
5.
5.
atta23
Elég csúnya, főleg a haj.
3.
3.
Lizard6 HUN
Hát igazán tehettek volna alá egy új motort! Bár engem nem érit ez a dolog, mert nem játszok ilyenekkel. A 2 még jó volt , de a 3 már nem hatott meg.
2.
2.
aordog
Csajoknak valo. Írjatok csajok valamit. Tetszik???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...