GC 2013: Bemutatkozik a The Sims 4

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően az EA sajtótájékoztatóján bemutatkozott a The Sims 4, s ezzel együtt a korábban kiszivárgott pletykák is beigazolódtak: a játékban megdöbbentően élethű emberi reakciókat láthatunk viszont.

Új kreatív eszközök, még több emberi érzelemmel való játszadozás és minden eddiginél dinamikusabb játékmenet vár a The Sims-rajongókra. Simjeink testére, szívére és elméjére is befolyásunk lehet. Az élethelyzetek érdekesek: akár két férfi is szerethet egy nőt, s ebből igazi galibák származhatnak.

A házak építésére, azok berendezésére és cicomázására szintén részletekbe menő eszközök állnak a rendelkezésünkre.

A The Sims 4 jövőre jelenik meg, s már előrendelhető.

28.
28.
névtelenség
Az új rész lényege:

https://i.chzbgr.com/maxW500/7753725440/h87AAF2E6/
25.
25.
Ecneb
#23: Abszolút egyet értek a véleményeddel!


Josi21...utálom a codot.
22.
22.
Josi21
#16: Értelmeske, ha beszarsz veled sem áll szóba a szomszéd lány, sőt, ha megtudja milyen értelmes vagy és egész nap codozol, akkor sem. xD
20.
20.
PaprikaJancsi
#19: Sorry, egy hatalmas szóismétlés történt :)
19.
19.
PaprikaJancsi
Szerintem jól néz ki :) Szerintem a grafot nézve elfut egy olcsó mobilon is :)
18.
18.
RangerFox
Életszimulátorok.... Játszottam a Sims 3-mal és a középkori kiegészítővel. Nem volt rossz de hamar meg lehet unni.. Kíváncsi vagyok hogy mi fog kisülni ebből. Amúgy a vitátokba beleszólva: Egyik játéknak sincs semmi értelme, csak szórakozást nyújt. Egy játéknak nem muszáj értelmesnek lennie hiszen az a dolga hogy szórakozz miközben játszol vele.
17.
17.
Dugong
#14: Ha gond volt, hogy be ne szarjon, az azt jelenti, hogy nem raktál WC-t a házba, mert egyébként maguktól elintézik. Szóval gratulálok, igazán nagy stratéga vagy!
16.
16.
Ecneb
#15: 1. Ki kért meg, hogy magyarázz bármit is? 2. Nehogy már pont TE próbálj okoskodni. 3. Henry82 szépen leírta a játék tartalmi lényegét.
15.
15.
greenmelon
#14: Ha neked az jött le a játékból, hogy a simednek annyi az életcélja, hogy "ne szarjon be", akkor kár neked magyarázni bármit is.
14.
14.
Ecneb
#13: Nem az ostobaságról van szó, hanem arról, hogy ez egy lányos játék. Ismerőseim közül csak a lányok játszanak vele és pár scrác is, aki még nincs 15 sem.

#12 Játszottam vele, elismerem első sorban a házépítős részével, de amint átadtam a kész házat az embernek, vagy a családnak és a legnagyobb gondjuk az volt, hogy be ne szarjon elment a kedvem tőle. Tényleg hatalmas "cél ez".
13.
13.
SLi
#11: amúgy honnan veszed, hogy a lányok nem elég értelmesek, hogy ilyen "értelmes" játékokkal játszanak? mitől olyan ostobák?
12.
12.
Dugong
#11: A Sims 3-ban minden egyes simednek van életcélja, és egyáltalán nem könnyű azt véghezvinni, különösen, ha egy egész családot irányítasz, és mindegyik céljára odafigyelsz. Miért kritizálsz egy játékot, amivel nem játszottál?
11.
11.
Ecneb
#8: Értelmesebb alatt első sorban olyan játékra gondoltam, ahol legalább van 1 cél. Sims alatt nincs célod, sem küldetésed, sem semmid, csak élj és halj meg. Egyetlen jó dolog, hogy építhetsz benne olyan házat amilyet csak szeretnél.
Az olyan játékok, ahol embereket kell százára szarrá lőni, nem pont az értelmesebb műfaj közé tartozik, legalábbis nálam, habár ott van legalább cél. Első sorban stratégiai játékokra gondoltam, ahol van cél, nem is kevés és mégsem rohangálsz, mint egy hülye gyerek a fegyvereddel és lősz mindent szarrá, ami csak mozog. Megmagyaráztam, vagy értetlenkedsz még pár sort?
10.
10.
Henry82
#9: Nevess csak, pedig igaza van, sokkal értelmesebb videójátékokban háborúzni, szupersportkocsikkal száguldozni, Bl döntőt játszani, akármit amit a való életben nem tehetsz meg/nem tennél meg/jobb ha nem teszed meg, mint rajzfilm grafikájú életszimulátorral tölteni az idődet, ahol az a legnagyobb bajod, hogy a karaktered be ne szarjon meg hugyozzon, mert akkor nem fog tetszeni a szomszéd csajnak.
9.
9.
SLi
#8: ezen nevettem én is
"értelmesebb"
lol
8.
8.
greenmelon
#7: Értelmesebbeknél? Az értelmesebb ahol embereket kell lőni százára vagy épp autókkal kell száguldozni?
7.
7.
Ecneb
Sok lehetőség van benne, csak sajnos egyiket sem használják ki! A lányok örülhetnek, lesz egy újabb sims, amivel játszhatnak, a fiúk meg maradnak az értelmesebbeknél!
6.
6.
drat576
hát ez egy nulla, pedig ki lehetne ebből hozni valami forradalmit is
4.
4.
Espio
Hát, én nagy Sims rajongó vagyok, de ez még nekem is kevés.
Oké, hogy raw footage, meg in progress, de nem úgy tűnik, hogy változtattak volna a grafikán és a látványvilágon. Én azért elvártam volna.
A szerkesztéses változtatásoktól se estem hanyatt. Ez nálam kb. egy The Sims 3: Emotions kiegészítőként könyvelhető el, de nem egy új szériával.
3.
3.
north
#2: Nem rossz tényleg és pontosan félre is érthető xD.
Másrészről remélem jobban is lesz optimalizálva mert a 3 hát hogy is mondjam olyan bugos volt hogy..khm...
Mostmár, hogy a maxis újra beszállt a bizniszbe azért a 3 után ez ég és föld a szociális része meg persze kreatívabb is sokkal.
csak abban reménykedem, hogy nem játszák el megint a millió+1 kiegészítős pénz lehúzást. :S
Végülis kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle. Szukolok, hogy valami király legyen :D
2.
2.
Joker606
Akarod látni a rakétám? Ez jó csajozós szöveg.
1.
1.
EBR2000
Végre lehet benne... Á inkább abba is hagyom.
Végre van egy normális házszerkesztő is. Reméljük... Meg lehet boxolni!
Nem várom annyira de érdekel az biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...