Jön az Unreal Engine 4-es Space Hulk: Deathwing?

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 26.
  • Pletyka
Link másolása
Egy NeoGAF-re kiszivárgott dokumentum szerint már javában készül a Space Hulk: Deathwing a Streum On Studio boszorkánykonyhájában. A Warhammer 40K-s cím FPS lesz és az Unreal Engine 4-et használja.

Úgy tűnik, hogy az E.Y.E Divine Cybermancy fejlesztői, a Streum on Studio már javában kalapálja legújabb játékát, amely a Warhammer 40.000 univerzumában játszódik.

A fanok tapsolhatnak örömükben, hiszen a NeoGAF-re kiszivárgott dokumentum szerint a Space Hulk: Deathwing FPS lesz, ráadásul a látvánnyal sem lesz gond, tekintve, hogy az Unreal Engine 4-et használja.

Kétségbeesett harcot vívhatunk a Genestealers erőivel, ahol a Space Marine páncéljába bújunk. A legfélelmetesebb kompániában harcolhatunk: a Deathwingekkel vagy a pusztító képességekkel megáldott Librarianokkal.

A társproduceri munkálatokat a Cyanide Studio végzi, míg a kiadásért a Focus Home Interactive felel. Egyébiránt a hivatalos honlap már elkészült. Remélhetőleg hamarosan a hivatalos bejelentésnek örülhetünk.

7.
7.
Skyer
Végre, egy fps! Ebből az univerzumból csak ezt hiányoltam. Többi játék is bejött, ez is tetszetős!
6.
6.
AnimeWarlord
Jó lenne már végre egy szimpla Birodalmi gárdista szemszögéből végig játszani az eseményeket, epikus csatákkal, orkokkal, káosszal, űrgárdistákkal stb. Nem kéne mindig az SM-eket erőltetni. Vagy mint a fire warrior esetében, egy tau közkatona.
3.
3.
Huntsman
Sci fi brutál fps amiben alieneket kell trancsirozni szűk folyosókon ? Jöhet! :D

Off:
Mikor lesz folytatása a tps space marine-nak ? :(
2.
2.
TryGun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...