Space Hulk IPHONE, MAC, PC

Videojáték készül a Warhammer 40.000 mellékága, a Space Hulk alapján.

Befutott a PlayStation Plus augusztusi játékkínálata

A Games with Gold augusztusi felhozatalára sem panaszkodhattunk, de a Sony kínálata talán még azon is túltesz. De ez nem is baj, a nagy nyári pangásban így bőven van időnk olyan játékokat pótolni, mint a Mafia III vagy a Serious Sam 3.

A Bigbennél kötött ki a Cyanide

Nem szeretne mezei kiadó maradni, a játékfejlesztésbe is egyre inkább beleásná magát a Bigben Interactive. A cég a minap felvásárolta az új Call of Cthulhu-játékot is fejlesztő Cyanide-ot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hosszú hétvége, lesz idő játékra, és ami még jobb: lesz is mivel játszani! A héten bevehetjük a viktoriánus Londont, irthatjuk a skaveneket és virtuális koncertsorozatot is indíthatunk.

Full Control - nem készítenek új játékokat

A Space Hulk és a Jagged Alliance: Flashback fejlesztőcsapata, a Full Control tegnap bejelentette, nehéz helyzetbe kerültek, így tizenegy év után kiszállnak a játékiparból és nem fejlesztenek új játékokat.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Annyira nincsenek hírek a hétvégén, hogy inkább előredolgoztunk, és már most összeraktuk nektek a következő hét nap játékmegjelenéseiről és filmpremiereiről szóló összeállításunkat.

Blogajánló: Az űrorgyilkos zenéje

Lassan vége a nyárnak, a szünetnek, az eső elkezdett esni, a boltokban megjelentek az iskolai felszerelések. Szerencsére van pozitív oldala is ennek, hiszen így vége az uborkaszezonnak is, és jönnek a jobbnál-jobb játékok.

Jön az Unreal Engine 4-es Space Hulk: Deathwing?

Egy NeoGAF-re kiszivárgott dokumentum szerint már javában készül a Space Hulk: Deathwing a Streum On Studio boszorkánykonyhájában. A Warhammer 40K-s cím FPS lesz és az Unreal Engine 4-et használja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szélsebesen közeledünk az augusztus végéhez, nyakunkon a jobbnál-jobb megjelenések. Már az e heti listánk is sűrűbb valamivel, mint a korábbiak, biztosan találni fogsz egy-két fogadra való játékot!

GDC 2013: Mozgásban a Space Hulk

Negyedórás gameplay felvétel érkezett a Space Hulkról. Mint ismert, a Full Control csapata dolgozza fel a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó táblás játékot - hogy miként, az a videóból kiderül.

Új játék készül a Space Hulk alapján

Új játékváltozat készül a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó táblás játék, a Space Hulk alapján. Körökre osztott stratégiát kapunk, a kiadó a jogokat is birtokló Games Workshop lesz.