A Splash Damage átnevezte a Dirty Bombot

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, hogy nevet változtatott a Splash Damage berkein belül készülő Dirty Bomb. A free-to-play multiplayer shootert ezentúl Extraction néven keressük, s végre kiadóra is talált a Nexon személyében.

Az Enemy Territory, a Brink, a RAD Soldiers és a Batman: Arkham Origins multiplayerének fejlesztői már jó ideje kalapálják a Dirty Bombot, amit 2012 végén jelentettek be. Azóta nagyrészt csend honolt a projekt felől, ám a játékot - már ha tényleg arról van szó - a Nexon felvette a kínálatába Extraction címmel.

Az új teaser site szerint a titokzatos bombatámadás érte Londont, majd elit zsoldosok osztaga vizsgálja meg a helyszínt. Persze parázs ellenállásba ütköznek. A leírás szerint karaktereink mesterlövészkedhetnek, gyógyíthatnak, támadhatnak, vagy fedezettüzet adhatnak. A téma alapján valószínűsíthető, hogy tényleg a Dirty Bombról van szó, amit már Extraction néven kell keresnünk. A játék teljesen képességalapú, s nagy hangsúly fektetnek a precíz balanszra.

Íme, egy korábbi alfavideó:

12.
12.
Ecneb
#11: Szerinted egy 3 szavas hozzászólás megszólalásnak minősül? Komolyan, olvasd el az első 6 cikket és számold meg ezekből hányhoz szólt hozzá és van-e olyan amelyiknél értelmes kerek mondatot ír, nem pedig egy 3 szavas marhaságot. A "vitát" itt befejeztem, elszomorító, hogy milyen emberek is regisztráltak ide!
11.
11.
naab
#10: Igen, igazából ellened irányult ez a hatalmas összeesküvés..
Most normálisan megszólalt, akkor most EZ a baj. Komolyan nem értem.
10.
10.
Ecneb
#9: Érdekes, amikor én könyörgöm, hogy bannolják ki kemurit, megszólnak és védik a barmot, amikor meg más, akkor támogatják, hogy igen, mikor kerül már ki...
9.
9.
naab
#8: Ember, ezt tényleg megspórolhattad volna. Semmi rosszat nem szólt a gyerek..
8.
8.
Ecneb
#7: Szomorú, hogy nálam ennyivel fiatalabbak sem veszik észre, hogy az ilyen emberek rontják az oldal minőségét és a megoldás a kibannolás lenne...de nem osztom az észt, élj csak a világodban...
7.
7.
biohazard rex
#6: Jajj te szegény és akkor mi van? árt valakinek? Komolyan mondom néha nem hiszem el hogy nálam idősebb emberek így viselkednek -.-'
6.
6.
Ecneb
#5: Látom nem vagy régi felhasználó, vagy csak nem látogatod az oldalt. Kemuri szinte minden poszthoz odabüfög valami nem odaillő marhaságot, mint pl most is. Még jó, hogy brink beütése van könyörgöm, Splash Damage csinálja! Don gondocs is leírta.
5.
5.
biohazard rex
#4: neked gyógyszerezned kéne magad

és valóban Brink beütése van :P
2.
2.
DON GONDOCS
#1: Talán azért mert Splash Damage készíti :)
1.
1.
Unknown
Tisztára mint a Brink :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...