Killer Instinct - jövőre jön a "második évad"

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
Most már nagyjából mindent lehet tudni arról, hogyan és mennyit kell majd fizetni az egyébként ingyenesen letölthető Killer Instinctért. A Microsoft szerint addig jönnek új harcosok a játékhoz, míg az Xbox One piacon van.

A Killer Instinct az Xbox One nyitócíme lesz, a játék nyolc karakterrel rajtol majd el - hat azonnal elérhető lesz, kettő kicsivel később érkezik.

Ingyenesen tölthetjük le a címet, ilyenkor viszont csak egyetlen karaktert kapunk meg, Jagót, a többiekért egyenként 5 dollárt vagy összesen 20 dollárt kell kifizetnünk, illetve 40 dollárért az Ultra Editiont is megvehetjük, ehhez az eredeti játéktermi játék és különböző kiegészítők járnak még.

Ezt már a Gamescomon is lehetett hallani, ami újdonság, hogy a Microsoft kijelentette: az Xbox One teljes élettartama alatt támogatják majd a játékot, vagyis az folyamatosan bővül a későbbiekben. A második évad, azaz az újabb nyolc karakter 2014-ben mutatkozik be.

Ez idő alatt egyébként az ingyenes karakter is változik majd, tehát ha türelmes vagy, több arcot is kipróbálhatsz anélkül, hogy egy forintot is fizetnél értük.

8.
8.
dcba
#2: nem mondtam h gagyi lesz csakhogy videok alapjan annak nez ki, lehet attol meg jo lesz.Bar nemekm uncsi ezek a verekdos jatekok mar.Mortal azert allat volt.Aki szereti a jo verekedos jatekot annak ajanlom a def jam fight for ny-t.Nalam az viszi a palmat
7.
7.
Évente 8 karakter, elég uncsinak tűnik így :D
6.
6.
simon 555
Milyen szép volt amikor 25-30 karakter volt a verekedős játékokban és egyszeri árért megkaptad mind megjelenéskor:)
5.
5.
Kocsis92
nekem tetszik amúgy a képi világa nagyon, biztosan teszek vele egy próbát :)
3.
3.
Cuppak
#2 Szerintem meg gagyi :-D
2.
2.
Spyder81
Ez gagyi mi van veled Lázár?!Isten game lesz!!
1.
1.
dcba
hat videok alapjan egy gagyi lehuzos injusticenak nez ki.Ami szintugy elegge penzes tema ha vki mindent meg akar venni benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...