Jól fogy a Saints Row IV

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 29.
  • Biznisz
Link másolása
A Deep Silver szerint "elsöprő" a Saints Row IV sikere, a frissen megvásárolt projekt már az első héten több mint egymillió példányban fogyott. A kiadónak látszólag bejöttek a THQ-s vételei.

Nemcsak a Metro: Last Light, de a Saints Row IV (teszt) sikereinek is örülhet a Deep Silver, a játék ugyanis kifejezetten jól rajtolt a kasszáknál: már az első héten több mint egymillió példányt adtak belőle világszerte. A kiadó kiemelte azt is, hogy a PC-s változat megtriplázta a Saints Row: The Third számítógépes változatának kezdeti teljesítményét.

A játék több európai országban is a toplisták élén nyitott a megjelenésének hetén, az Egyesült Királyságban, Németországban és a Benelux-államokban is a Saints Row IV volt a legkeresettebb anyag. Kíváncsiak vagyunk a továbbiakra, hát még arra, merre folytatódhat a sorozat a későbbiekben!

11.
11.
Zombiekiller6
Örülök neki, szuper játék!
10.
10.
Ecneb
#9: Ebben meg neked van igazad, az a játék grafikában alázza saints-et!
9.
9.
Solid Snake1984
#8: Ebben igazad is van, csak már elavult ez a grafika. Sleeping Dogs is jobban nézett ki ettől.
8.
8.
Ecneb
#6: Nem szagolni kell, hanem játszani vele, a grafikával meg nem tudom mi kivetni valód van, ebben a kategóriában szerintem egyik legjobb. Minden fegyver, minden kocsi, minden tárgy részletesen ki van dolgozva, legalábbis szerintem.
7.
7.
Vendy01
ez a játék atom :D szerintem jobb lett mint a három. Nagyon élveztem minden percét, a poénok nagyon ott voltak, a grafika a háromban megszokott saints rowos feelinget keltette, a csapattársak nagy arcok, a küldik jók, szóval nálam tarolt :D Lássuk be, ez a játék úgy van összelopva ahogy csak egy játék lehet de amíg ilyen jóra megcsinálják ez se érdekel a legkisebb mértékben sem! :D
6.
6.
Solid Snake1984
Ejj ejj ejj. Aki rajongó az rajongó. Na mindegy. Nem rossz gamma, de grafikailag egy helyben toporog. Meg valahogy lenyúzott rókabőr szaga van.
3.
3.
DevilGamer
Ez a Deep Silver megfogta az isten lábát!
2.
2.
Ecneb
#1: Támogatom, remek játék, megérdemlik a sikereket!
1.
1.
mestermagyar
Mit mondhatok, így tovább!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...